M. Bobek 64.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Pardubičkách


Branky


6

Zápas mezi týmy SK Pardubičky a TJ Svitavy skončil remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavní rozhodčí zápasu odpískal začátek utkání v 16:30 a již v prvním poločase se hra nesla ve vyrovnaném duchu. V 39. minutě se však hosté z Svitav dostali do vedení díky gólu Filipa Čížka.Do konce poločasu se nic dalšího nestalo a i přes šance na obou stranách další gól nepadl, Svitavy tak šly do kabin s náskokem 1:0.

V druhé půli se domácí snažili srovnat stav a v 64. minutě se jim to podařilo díky gólu Matyáše Bobka. Oba týmy se poté snažily přidat druhý gól, avšak žádné z nich už se to nepodařilo a brankáři obou týmů předváděli výborné zákroky a zápas tak skončil remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky
Lukáš Markl: Svitavy byly velice těžký soupeř ale díky naší vytrvalosti jsme na konci zápasu měli více sil a remízu jsme ubojovali.

TJ Svitavy
Jan Palatka: Zápas jsme měli od začátku docela pod kontrolou, ale proměnili jsme v prvním poločase jen jednu ze čtyř šancí, a to nás později stálo body. Soupeř v druhé půli vyrovnal z centru po levé straně a zbytek zápasu zůstal bez gólu.



Sestavy


SK Pardubičky
A. Číža [-] - M. Bažant [-] , J. Ficek [-] (62. O. Podsztavek [-] ) , L. Markl [-] , R. Froš [-] , M. Mec [-] (75. T. Svatoň [-] ) , M. Bobek [-] , M. Havelka [-] (56. J. Müller [-] ) , J. Robovský [-] , D. Menšl [-] , F. Krejčí [-] (73. M. Hofman [-] )

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Chlup [-] (86. K. Dürr [-] ) , J. Novák [-] , I. Svoboda [-] , M. Czehowský [-] , F. Čížek [-] , J. Palatka [-] , M. Čížek [-] , M. Brázda [-] , M. Horák [-] , V. Ehrenberger [-]

ŽK: 42. J. Novák , 45. F. Čížek , 84. J. Chlup , 86. M. Brázda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Martin - POLÁČEK Libor, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Marek Lukas
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů