Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:30

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun zvítězil proti Holicím


Branky


6

Ve fotbalovém utkání mezi FO Lanškroun a SK Holice si oba týmy chtěly připsat výhru. Domácí tým se nakonec radoval z výhry se skóre 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

v 21. minutě otevřel skóre František Ptáček z domácího týmu. Hosté se snažili odpovědět a několikrát ohrozili branku soupeře, ale chyběla jim přesnost v zakončení. Ve 30. minutě se jim ale přece jen podařilo skórovat, když se po pěkné akci prosadil J. Václavek a vyrovnal tak zápas na 1:1 . Domácí tým ale stále hrál aktivně a snažil se vstřelit vedoucí branku. V 43. minutě se jim to opět povedlo, když se po centru z pravé strany dostal k odraženému míči F. Ptáček a poslal ho do sítě. Domácí tak šli do kabin za stavu 2:1.

Po přestávce se hra více rozehrála a oba týmy si vytvářely šance na skórování. Domácí tým se ale nakonec dokázal prosadit až v 71. minutě, když se po rohovém kopu opět dostal k odraženému míči F. Ptáček a vstřelil tak svůj třetí gól v zápase. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale nedokázali se prosadit a zápas tak skončil vítězstvím domácího týmu FO Lanškroun se skóre 3:1.



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun
Jaroslav Sita: Na Holice jsme byli zdecimovaní - chyběl nám první brankář, 3 obránci a defenzivní záložník. Naštěstí to na výkonu defenzívy nebylo vůbec znát, což bylo zapříčiněno asi i tím, že Holicím chyběli oproti podzimu tahouni Jedličkové. Holický tým byl kombinačně na náš přebor nadprůměrný, ale velmi mladý, čehož dokázal náš zkušenější tým dosyta využít. Opět kraloval náš kanonýr Ptáček, který se blýskl hattrickem. Myslím, že výhra byla zasloužená a nebýt skvělých zákroků hostujícího brankáře, mohl být gólový rozdíl ještě vyšší. Holice hrály dobře mezi vápny, ale do moc šancí se nedostaly a když ano, tak až na jeden dobře zahraný roh jim vystavil stopku skvěle chytající Fikejs.

SK Holice
Tobias Pitter: Zápas to byl celkem vyrovnany hlavně v prvním poločase. Druhy poločas se nám moc nepovedl a cely zapas rozhodl útočník na kterého jsme byli upozorňováni aby se nedostal do zakončení.



Sestavy


FO Lanškroun
F. Fikejs [-] - M. Pecháček [-] , D. Smrkal [-] (89. S. Pospíšil [-] ) , F. Ptáček [-] , O. Doležal [-] (87. V. Janda [-] ) , P. Savych [-] , J. Martinec [-] , D. Jung [-] , V. Jílek [-] , Š. Kolomý [-] , J. Sita [-] (83. T. Ďuriš [-] )

SK Holice
D. Javorski [-] - F. Křtěn [-] (81. V. Polívka [-] ) , R. Řezníček [-] , Š. Černý [-] (86. J. Tlučhoř [-] ) , J. Václavek [-] , M. Tulach [-] , T. Pitter [-] , L. Prokop [-] (59. D. Lát [-] ) , D. Balog [-] , M. Chvála [-] (51. T. Sochůrek [-] ) , J. Rosůlek [-]

ŽK: 6. D. Jung , 64. P. Savych , 67. V. Jílek , 80. J. Martinec , 90. F. Ptáček - 64. T. Pitter , 91. J. Rosůlek . ČK: 90. T. Pitter .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - VOJTA Jan, BEDNÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Marek Lukas
Tip experta: remíza

Tipuji remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích