3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:30

23.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas mezi Litomyšlí a Heřmaňákem


Branky


5

Ve 23. kole Tlapnet krajského přeboru se střetly týmy Litomyšl a Heřmanův Městec. Zápas se odehrál v sobotu 22. dubna 2023 na stadionu ve městě Litomyšl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči obou týmů začali utkání s velkou chutí a snažili se předvést co nejlepší výkon. Heřmanův Městec byl v prvním poločase mírně lepší a podařilo se mu dostat do vedení v 37. minutě, kdy se prosadil Vojtěch Tomčík.

Hráči obou týmů začali utkání s velkou chutí a snažili se předvést co nejlepší výkon. Heřmanův Městec byl v prvním poločase mírně lepší a podařilo se mu dostat do vedení v 37. minutě, kdy se prosadil Vojtěch Tomčík.

V druhém poločase však Litomyšl převzala iniciativu a začala se více tlačit dopředu. To se jí také vyplatilo, protože v 46. minutě se podařilo vyrovnat skóre díky gólu Ladislava Severa.

O devět minut později se podařilo Litomyšli dostat do vedení díky gólu Petra Škeříka. Heřmanův Městec se však nevzdával a dokázal v 58. minutě vyrovnat skóre díky gólu Lukáše Trnky.

Zápas se zdál být vyrovnaný a vypadalo to, že se branky budou dávat na obou stranách. Nicméně to bylo Litomyšl, kdo v 87. minutě rozhodl o výhře díky druhému gólu Ladislava Severa.

Celkově se jednalo o velmi vyrovnaný zápas, ve kterém se oba týmy snažily hrát útočný fotbal a dosáhnout vítězství. V konečném součtu byli však úspěšnější hráči Litomyšle, kteří dokázali využít své šance a zvítězili 3:2 nad Heřmanovým Městcem.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Byli jsme lepší, hosté se v ojedinělých šancích po chybách domácích prosadili, ale dle mého vyhrál lepší tým, v zapase bylo celkem dost emocí jak na hřišti tak zejména na střídačkách




Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Kačer [-] - L. Severa [-] (89. P. Malý [-] ) , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] (92. O. Bačík [-] ) , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - J. Voženílek [-] (88. J. Čížek [-] ) , V. Tomčík [-] (75. M. Zelenka [-] ) , M. Řehák [-] (67. D. Kosina [-] ) , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] , R. Jošt [-] , L. Trnka [-] , J. Řezníček [-] , D. Turina [-] , D. Zrůst [-]

ŽK: 65. J. Řezníček , 79. D. Zrůst , 91. R. Jošt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JUREČEK Michal - KOMÍNEK Lukáš, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Jan Palatka
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra domácích