2:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2023 18:00

22.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka pro Třemošnice


Branky


9. Š. Kakrda , 35. P. Formánek - 11. R. Šmídl , 31. R. Šmídl (p.) , 45. R. Šmídl , 73. J. Šebek
6

Dohrávka 22. kola Tlapnet krajského přeboru vyzněla lépe pro hostující Třemošnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šmídl střelcem

Hostující tým však rychle odpověděl a v 11. minutě srovnal stav díky gólu Romana Šmídla. Poté následovala penalta, kterou Roman Šmídl proměnil a poslal hostující tým do vedení 2:1. Domácí tým se však nevzdal a v 35. minutě Pavel Formánek vyrovnal na 2:2. Ovšem hosté se dokázali znovu ujmout vedení díky gólu Romana Šmídla, který se trefil ve 45. minutě.

V druhém poločase se už hostující tým udržel a když se v 73. minutě trefil Jiří Šebek, posunul skóre na konečných 4:2 pro Třemošnici.

Zápas byl tedy vyrovnaný, avšak hosté dokázali využít své šance a střelecky se prosadili čtyřikrát, zatímco domácí tým skóroval pouze dvakrát.

Toto jsou základní informace o zápase mezi Moravany a Třemošnicí, včetně gólů a jejich střelců.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, se šancemi na obou stranách. Zlomový gól zápasu přišel ve 45. minutě, když jsme úplně zbytečně inkasovali gól do šatny. Druhý poločas jsme zkoušeli ztrátu dotáhnout, ale bohužel se nám to už nepodařilo a soupeř udeřil z rychlého protiútoku. Soupeř nám ukázal, jak se hraje o záchranu, nasazení, bojovnost, efektivita. Jestli se chceme udržet, tak musíme hodně přidat.

ŽSK Třemošnice
David Oswald: Utkání bylo od první minuty dost bojovné a vyhrocené, ale zaslouženě jsme vyhráli a odvezli si důležité 3 body



Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - A. Záleský [-] , D. Sokol [-] , M. Kosina [-] , Š. Kakrda [-] , R. Šafránek [-] (77. A. Hájek [-] ) , J. Lukas [-] , P. Formánek [-] , J. Richter [-] , M. Knotek [-] , M. Lukas [-] (64. J. Hurta [-] )

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - R. Šmídl [-] (85. L. Lazaridis [-] ) , M. Šindelář [-] , D. Forman [-] (89. M. Tlapák [-] ) , J. Petrlík [-] (62. T. Oswald [-] ) , J. Šebek [-] , O. Vančura [-] , J. Vančura [-] , P. Šindelář [-] , V. Petr [-] , D. Krška [-]

ŽK: 20. J. Lukas , 29. A. Záleský , 32. M. Knotek , 89. A. Hájek - 12. R. Šmídl , 44. M. Šindelář , 51. J. Petrlík , 55. D. Krška , 73. J. Vančura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Martin - KUDYN Milan, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Voženílek
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že vyhrají hosté