Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivé vítězství Lanškrounu!


7

Hostující tým z Lanškrounu vyhrál nad Vysokým Mýtě B rozdílem čtyř branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

V prvním poločase hostující Lanškroun rozhodl o svém vítězství. Již ve čtvrté minutě se ke střele dostal Marek Pecháček a překonal domácího golmana Martina Sůva - 1:0. Ve dvanácté minutě bylo skóre již 2:0 po střele Františka Ptáčka a tentýž hráč o osm minut později zvyšoval na 3:0! To bylo z prvního poločasu vše.

 

Dohrávání zápasu

V druhém poločase se toho už příliš nestalo, domácí tým postrádal motivaci k otočení tříbrankové ztráty. Zápas se nesl spíše v duchu dohrávání. Ale 50 diváků ve Vysokém Mýtě se přecejen dočkali ještě jednoho gólu, k jejich neštěstí ale znovu do domácí branky. V 76. minutě Ondřej Doležal počtvrté překonal Martina Sůvu a upravil tak konečné skóre na 4:0. Hosté si připsali další tři body to tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Tomáš Paďour: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání s důrazným a houževnatým soupeřem. Věděli jsme, že pokud budeme chtít uspět, musíme se vyvarovat chyb, hrát aktivně a eliminovat individuality soupeře. Bohužel se nám v úvodu utkání nic z toho nedaří a již ve 3. minutě prohráváme 0:1 po hrubé individuální chybě v našem pokutovém území. Ve 12. minutě po nedůrazu na polovině soupeře přichází dlouhý balon za naši obranu, kde jsme nepohlídali Františka Ptáčka na kterého jsme byli upozorňováni a prohráváme 0:2. Korunu jsme tomu nasadili ve 20. minutě, kdy po naši ztrátě a nepřesnosti ve středu hřiště posíláme hostujícího Ptáčka do úniku a prohráváme 0:3. Po té jsme měli několik slibných příležitostí, které jsme nedokázali přetavit v branku. Zejména průnik Kryštofa Kabrhela a jeho zpětnou přihrávku na neobsazeného Vojtu Vařečku, který překonal golmana, ale obránce hostů míč odvrací hlavou z brankové čáry do bezpečí. Hosté měli ještě v 1. poločase několik slibných příležitostí, které likviduje naše obrana ve spolupráci s golmanem Martinem Sůvou. Do kabin se tak šlo za stavu 0:3. Ve druhé půli jsme sice byli aktivní, ale nedokázali jsme si vytvořit žádnou vyloženou brankovou příležitost. Hosté ještě upravují skóre v 75. minutě, kdy centr z pravé strany končí za zády našeho golmana 0:4. Náš bojovný výkon má několik kaněk v podobě individuálních chyb. Musíme se poučit a v nadcházejících zápasech se jich vyvarovat.




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - J. Prušek [-] (67. Š. Houdek [-] ) , V. Vařečka [-] , V. Hájek [-] , M. Chadima [-] (76. L. Simon [-] ) , T. Vopršálek [-] , K. Kabrhel [-] , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , L. Trnka [-] , V. Škrabal [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - P. Savych [-] (67. O. Doležal [-] ) , M. Krejčí [-] , F. Ptáček [-] (74. D. Smrkal [-] ) , M. Pecháček [-] , Š. Kolomý [-] , L. Krejsar [-] (78. V. Jílek [-] ) , J. Sita [-] , O. Veselý [-] , D. Skalický [-] , D. Jung [-]

ŽK: 59. V. Vařečka - 66. F. Ptáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PECINA Zdeněk - FILIPI Vojtěch, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Lanškroun zvítězí o jeden gól.