1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun přetlačil Moravany


Branky


1

Ve zápase mezi týmy Moravany a Lanškroun padl výsledek 1:3 ve prospěch hostujícího týmu Lanškroun.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě se hosté chopili vedení, když František Ptáček poslal míč do sítě domácího týmu Moravanů. Toto brzké vedení dodalo Lanškrounu počáteční momentum.

Domácí tým se snažil odpovědět, ale Lanškroun se ubránil a dokonce navýšil svůj náskok v 51. minutě, kdy Jaroslav Sita skóroval a poslal hosty do vedení 2:0.

V 54. minutě se však Moravany podařilo snížit, když Michal Kosina dokázal najít cestu k brance a snížil na 1:2. Domácí tým se snažil převzít iniciativu a vyrovnat skóre, ale hosté se ubránili a dokázali v 64. minutě vstřelit třetí branku. Daniel Skalický zvýšil vedení Lanškrouna na 3:1.

Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a tak se hostující tým Lanškroun radoval z vítězství 3:1 nad Moravany. Branky Františka Ptáčka, Jaroslava Sity a Daniela Skalického zajistily Lanškrounu tři body. Na straně Moravanů se jediným střelcem stal Michal Kosina.

Celkově šlo o dobře odehraný zápas, ve kterém se hosté ukázali jako efektivnější tým a dokázali si připsat výhru 3:1 nad Moravany.



Ohlasy k zápasu



FO Lanškroun
Jaroslav Sita: Zajížděli jsme sice k poslednímu týmu, ale věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Hřiště v Moravanech je malé, takže plno soubojů. Pomohl nám rychlý gól. Poté se obraz hry vyrovnal. Po přestávce jsem dal životní pumelici. Ale místo toho, aby se Moravany sesypaly, tak do pár minut snížily. V obraně ale měly často okénka a jedno takové jsme využili, což nám dodalo klid a do konce zápasu jsme si výsledek pohlídali. Moravany mají několik nadprůměrných hráčů obzvlášť na středních postech, ale sráží je nevyrovnanost mezi hráči v rámci celého týmu. S udržením v soutěži to budou mít těžké, ale míč je kulatej...



Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - Š. Janatka [-] (68. M. Lukas [-] ) , J. Hurta [-] (80. R. Šafránek [-] ) , A. Záleský [-] , M. Kosina [-] , J. Beran [-] , J. Richter [-] (59. V. Novák [-] ) , J. Lukas [-] , P. Formánek [-] , D. Teplý [-] , M. Knotek [-]

FO Lanškroun
F. Fikejs [-] - D. Smrkal [-] (80. M. Marek [-] ) , L. Krejsar [-] , D. Skalický [-] , O. Veselý [-] , F. Ptáček [-] , T. Ďuriš [-] (86. M. Šabata [-] ) , J. Martinec [-] (88. L. Komínek [-] ) , D. Jung [-] , V. Jílek [-] , J. Sita [-] (61. O. Doležal [-] )

ŽK: 78. D. Smrkal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, VALENTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů