Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V neděli se na hřišti Kostelce odehrálo napínavé derby mezi domácím týmem a Moravanama


1
V obou poločasech padlo po čtyřech gólech. Výhru si nepřipsal nikdo, ale na červené karty vyhrál tým domácích.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů a ještě rychlejší odpověď domácích

Už ve 3. minutě se dostaly Moravany do vedení, když se po rychlé akci prosadil René Pantlík. Domácí ale nenechali soupeře dlouho radovat a v 8. minutě srovnal Martin Blatecký, který zužitkoval přihrávku od Kvaltina. Hra byla vyrovnaná a oba týmy si vytvářely šance. Ve 34. minutě se opět ujaly vedení Moravany, když Bařina využil zaváhání domácí obrany a prostřelil brankáře. Kostelec ale opět dokázal odpovědět ještě před poločasem, když Kvaltin František hlavičkou usměrnil do sítě centr od Šalamouna. Do kabin jdeme za stavu 2:2.

Nervózní druhý poločas, nakonec nikdo neveze domů 3 body

Druhý poločas začal lépe pro Kostelec, který se dostal poprvé do vedení v 69. minutě. Šalamoun Stanislav se prosmýkl mezi obránci a střelou k tyči nedal šanci gólmanovi Moravan. Hosté ale neztratili naději a během dvou minut otočili skóre ve svůj prospěch. Nejprve v 74. minutě Bařina Marek zvýšil svůj gólový účet na dva po rohovém kopu a poté v 76. minutě Šeda Adam překonal brankáře střelou z hranice vápna.

Závěr utkání byl plný nervozity a napětí. Moravany se snažily udržet vedení a natahovat čas jak jen to šlo, zatímco Kostelec vrhal všechny síly do útoku. Vyrovnání přišlo až v poslední minutě, když se po rohu trefil kapitán Pavel Borkovec hlavou do prázdné branky. Radost domácích ale mírně zkazil Tobiáš Válka, který si po gólu dovolil vysmát soupeři a rozhodčí mu ukázal červenou kartu. Utkání tak skončilo 4:4 a oba týmy si připsaly jeden bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Tomáš Spurný: Byla tam vidět nervozita, Proti Moravanům je vždycky těžké hrát, protože jsou naší sousední vesnicí a vždycky je to takové naše malé derby. Do utkání jsme přišli získat body a to se nám povedlo. Zápas byl docela vyhrocený a silově vyrovnaný, ale hosté se snažili hodně natahovat čas a to se jim na konci zápasu nevyplatilo a dostali gól z rohu. Remíza je adekvátní, jen je škoda, že se Tobiáš neudržel a dostal červenou za vykřiknutí na soupeře sprostými slovy. V dalším zápase bude určitě chybět.

TJ Slavoj Moravany
Josef Klimeš: Jedním slovem bych zápas popsal jako derby. My jsme si zahráli slušný fotbal..diváků bylo dost, protože to bylo derby a ti si to taky chválili. Hra dobrá a hodně gólů, takže za mě spokojenost.



Sestavy


SK Kostelec
M. Kopecký [-] - J. Lochman [-] , D. Horák [-] , M. Blatecký [-] , T. Válka [-] , D. Průdek [-] , P. Borkovec [-] , P. Lindner [-] , S. Šalomoun [-] , D. Ryba [-] , Š. Urubek [-]

TJ Slavoj Moravany
M. Burýšek [-] - P. Zbořil [-] , L. Řihák [-] , R. Pantlík [-] , J. Zýbal [-] , J. Klimeš [-] , Z. Merta [-] , L. Zelinka [-] , A. Šeďa [-] , R. Švanyga [-] , M. Bařina [-]

ČK: 90. T. Válka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZÁLEŠÁK Petr - POKORÁK Jiří, ŠIMEČEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích