Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovohutě stálo dvacet minut bez koncentrace utkání


0

Fotbalisté Jinců zavítali ve druhém kole příbramského okresního přeboru na hřiště nedalekých Jinec, na jejichž půdě se prezentovali pohledným ofenzivním fotbalem a po skončení prvního poločasu odcházali do šaten spokojenější. Ve druhém poločase však přišel neskutečný zvrat, během něhož Jince dokonaly fantastický obrat a hosté z Kovohutí se vrátili do zápasu příliš pozdě. Jince zvítězily těsně 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy pojaly zápas ofenzivně, Kovohutě měly převahu

Fotbalisté obou týmu vstoupili do zápasu s patřičnou chutí a vytvářeli si dobré gólové příležitosti. První z nich měl na kopačce hostující Jakub Dušek, ale jeho z velké blízkosti skončila na břevnu. Kovohutě se mohly ujmout vedení, jenže svou největší příležitost nevyužily a na opačné straně přišel trest v podobě gólu z kopačky Pavla Fenika, přičemž teprve běžela šestá minuta utkání.

 

Hosté z Kovohutí u Příbrami však zbraně nesložili a z následné akce se jim podařilo vyrovnat, když vybojovali pokutový kop, který téměř po půlhodině hry proměnil Jan Neliba. Po vyrovnávacím gólu na 1:1 měli více ze hry stále hostující hráči, ale další gól ne a ne přijít. V samotném závěru prvního poločasu proklouzala brankářovi Petru Šobkovi dalekonosná střela Vladimíra Neliby mezi nohama a Kovohutě odcházely do kabin s těsným vedení 2:1.

Po přestávce přišel zvrat, Jince rozhodly o vítězství během dvceti minut

Druhý poločas přinesl neskutečný zvrat, místo toho, aby se hosté pokusili přidat třetí gól a pojistili své vedení, během pouhých dvaceti minut inkasovali čtyři góly, když se do jejich sítě postupně prosadili Vít Krásný, David Dendys, Lukáš Dráb a Martin Beneš, jehož gól byl nakonec vítězný. Ačkoliv Kovohutě předvedly neskutečný zkrat, v závěru zápasu dokázaly na velmi nepříznivý vývoj ještě zareagovat.

 

Kovohutě se po prezentovaly pohledným ofenzivním fotbalem, což umožňovalo soupeři pronikat do jejich rozhozené obrany. Jince vedly 5:2 a vypadalo to, že svůj dostatečný náskok udrží, jenže v samotném závěru zápasu přišly dvě facky z kopačky Davida Hnízdila a Jana Neliby, kteří se prosadili v rozmezí pouhých tří minut. Nebýt jednoho gólu, mohli Kovohutě ztracený zápas dotáhnout alespoň do penaltového rozstřelu, i když i to by bylo zřejmě málo.



Ohlasy k zápasu



Kovohutě Příbram
David Hnízdil - zástupce kapitána a tiskový mluvčí týmu Kovohutě Příbram: „V prvním poločase jsme ovládali hru a místo toho, abychom přidali další branky a zápas si zkušeně pohlídali, tak jsme odpadli a dostali čtyři góly během krátkého chvíle a bylo po zápase. Každý z nás si musí sáhnout do svědomí a říct si, co udělal špatně a co dobře. Fotbal je jenom hra a jedeme dál a příští týden jsou ve hře další body.“



Sestavy


SK Jince 1921
P. Šobek [-] - P. Novák [-] (28. V. Krásný [-] ) , P. Fenik [-] , S. Pechlát [-] (73. L. Dráb [-] ) , J. Tyll [-] , L. Biely [-] , A. Hůla [-] , M. Beneš [-] , M. Vůjtěch [-] (55. M. Plecitý [-] ) , D. Dendys [-] (87. J. Ungr [-] ) , L. Busínský [-] (51. M. Píchal [-] )

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Neliba [-] , J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] - M. Hanáček [-] , D. Hnízdil [-] , M. Nováček [-] (68. T. Chalupný [-] ) , M. Kinčl [-] , D. Budějský [-] - O. Hála [-] , J. Dušek [-]

ŽK: 31. M. Vůjtěch , 78. M. Píchal - 80. V. Neliba .
Hráči zápasu: J. Neliba .
Místo: SK Jince. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - KADEŘÁBEK Václav (N), HNÍZDIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.