1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovohutě doma nestačily na Trhového Dušníky, domácí přitom šli do vedení jako první


Branky


0

Fotbalivé Trhových Dušníku předvedli na hřišti Kovohutí Příbram v pátém kole příbramského okresního přeboru skvělý obrat a po přestávce se zásluhou dvou branek mohli radovat z těsného vítězství 2:1. V domácím dresu odehrál dobrý zápas David Hnízdil, který se prosadil podruhé v řadě, na body to však tentokrát nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od úvodních minut diktovali tempo zápasu

Kovohutě Příbram vstoupily do zápasu velmi dobře a od úvodních minut udávaly ráz zápasu. Do první velké příležitosti se dostal Martin Hanáček, který dříve působil v dresu Spartaku Příbram, z bezprostřední blízkosti ale bránu přestřelil. Vzápětí si domácí fotbalisté vytvořili další šanci, po které se již mohli radovat ze vstřelení úvodního gólu zápasu. Ondřej Hála po dlouhém autovém vhazování prodloužil míč na Davida Hnízdila, který nedal brankářovi Zdeňkovi Krejzovi žádnou šanci a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení 1:0.

 

V úvodním gólu nadále pokračovali domácí fotbalisté v ofenzivním pojetí hry a jejich územní převaha přinášela další střelecké pokusy, ty ovšem většinou skončily vedle brány a nebo je zastavil již pozorný a bezchybný brankář Zdeněk Krejza. Sice to vypadá, jako by Trhové Dušníky byly směrem vpřed naprosto neškodné, tak tomu ovšem nebylo a také domácí brankář Lukáš Jaroš vytáhl ze svého rukávu několik skvělých zákroků. Ve zbytku prvního poločasu už ale žádný gól ani na jedné straně nepadl a oba týmy odcházely do kabin za jednobrankového vedení Kovohutí.

Trhové Dušníky po přestávce předvedly skvělý comeback

Ve druhém poločase se hrál pohledný fotbal nahoru dolů a oba týmy si vytvořily několik brankových příležitostí, při jedné z nichž se dostal kapitán Jan Neliba za obranu a krásnou hlavičkou orazítkoval tyč. Tento okamžik se nakonec ukázal jako klíčový, na druhé straně totiž rychle odpověděli hosté a přibližně čtvrthodiny před koncem zápasu se jim podařilo vyrovnat na 1:1, když se přesnou hlavičkou prosadil Petr Gasch.

 

Aby toho nebylo málo, Trhové Dušníky vzápětí udeřily znovu a během necelých pěti minut dokonaly obrat v zápase. Kovohutě předvedly zkrat a v blízkosti pokutového území se dopustily faulu, který vzápětí nádhernou střelou z volného přímého kopu potrestal Marian Harvan a určil podobu konečného výsledku, který vyzněl 2:1 pro hosty z Trhových Dušníků.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (tiskový mluvčí a asistent kapitána Kovohutě Příbram): „Nechápu do teď, co se s námi stalo. Skoro celý zápas vedeme, nejsme schopni využít své šance a opět druhý poločas... naše prokletí pokračuje. Nebudu říkat, jestli jsme opět smolně nebo nesmolně prohráli, ale opravdu nevím co zase přišlo za zkrat, že nemáme z prakticky vyhraného zápasu ani bod. Trhovým Dušníkům v tomto ,,derby,, gratuluji k výhře a k odvezeným těm bodům.“




Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - T. Chalupný [-] (81. J. Vostrý [-] ) , J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] , J. Neliba [-] - M. Kinčl [-] , M. Hanáček [-] (70. J. Jaroš [-] ) , D. Hnízdil [-] , D. Budějský [-] - O. Hála [-] - M. Nováček [-]

TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - M. Gregořica [-] , P. Jícha [-] , J. Trakal [-] , O. Sváda [-] - J. Pravda [-] , M. Stránský [-] , M. Harvan [-] , L. Ďuriš [-] - J. Smejkal [-] (88. J. Doubek [-] ) , P. Gasch [-] -

ŽK: 16. L. Ďuriš .
Hráči zápasu: M. Harvan .
Místo: Kovohutě Příbram. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sandr Václav - KUCHAŘ Emil, HNÍZDIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.