1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 17:30

23.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO - Důležitá výhra pro Svitávku na půdě Černé Hory


Branky


4

Svitávka prožívá mnohem lepší jarní část soutěže, než tu podzimní. Tentokrát si poradili i na hřisti Černé Hory, kdy domácí porazili o jeden gól. Důležitou hroli hrál opět Rohutskyi, který zažívá skvělé fotbalové období.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravan šel do kabin s výhodou jedné branky

Utkání na půdě Černé Hory, jednoho z nejlepších týmů na domácím trávníku celé soutěže, hostům ze Svitávky sedlo. Už v samém úvodu zahrozil Tomáš Hájek. Ve vyložené šanci, ale nechal vyniknout domácího gólmana Stejskala. Hrozili také domácí. Avšak obrana Moravanu si včele s jistým Klimešem v bráně se šancemi Černé Hory poradila. Ve 30. minutě už se podařilo rozvlnit síť za domácím brankářem. Tomáš Hájek si výborně naběhl na standartku Víta Bednáře a svou premiéru po zranění oslavil úvodní brankou. Ke konci první půle domácí soupeře výrazně zavřeli na jejich polovině. Sérii rohových kopů však hostující obrana odvrátila a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Ve formě hrající Rohutskyi rozhodl o výsledku

Ve druhém poločase byla cítit zvýšená snaha domácích zápas zvrátit. V tento moment Moravan podržel jistý Klimeš v bráně. Až se síť rozvlnila opět na druhé straně. Ihor Rohutskyi je po minulém zápase při střelecké chuti a perfektní hlavičkou nedal Stejskalovi šanci. Černá Hora zvládla skóre zápasu už jen korigovat. V 90. minutě skóroval uvnitř šestnáctky Martin Abrahám. Na třech bodech pro hosty už tento gól však nic nezměnil a hlasité oslavy z kabiny Moravanu mohly propuknout naplno.



Ohlasy k zápasu



Svitávka
Martin Pavel - trenér: Dnešní vítězství je pro nás hodně cenné. V tabulce se nám podařilo dokonce poskočit na 11. místo. Od aktuálně posledního Adamova nás dělí 2 body. Je to příjemné nadechnutí před závěrečnými 4 zápasy, avšak už v příštím kole nás čeká velmi těžký protivník v podobě lídra soutěže z Cetkovic.



Sestavy


FK Černá Hora
P. Stejskal [-] - R. Štěrba [-] (64. V. Vaníček [-] ) , D. Henek [-] (78. J. Stupka [-] ) , M. Šafr [-] , A. Tatíček [-] , Z. Širůček [-] - D. Štěrba [-] , D. Koupý [-] , L. Chládek [-] - D. Grenar [-] , M. Abrahám [-]

Svitávka
A. Klimeš [-] - Š. Bednář [-] , T. Dyčka [-] (82. I. Peňáz [-] ) , T. Prudký [-] , V. Bednář [-] - T. Choruk [-] , F. Chloupek [-] , I. Rohutskyi [-] , T. Hájek [-] (68. R. Tenora [-] ) - R. Bednář [-] (63. V. Šmerda [-] ) , T. Novák [-] (85. D. Šacher [-] ) -

ŽK: 58. D. Koupý , 72. D. Henek - 62. T. Dyčka , 78. F. Chloupek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BARÁK Hynek - HLAVIČKA Lukáš, DRAČKA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jakub Ťoupek

Expert: Tomáš Novák
Tip experta: výhra hostů

Na jaře hrajeme dobře až na zápas s Adamovem a když chytneme začátek věřím v 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů