1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

20.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jahoda rozhodl dvěma brankami o první venkovní výhře


Branky


4

Adamov prolomil smůlu ve venkovních zápasech a poprvé si z venku veze 3 body. Jahoda rozhodl zápas dvěma góly a dotáhl Adamov k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc akcí nepřinesl

Oba týmy věděly, že je tento zápas velice důležitý a zisk tří bodů by pomohl k cestě za záchranou. Adamov se svou žalostnou bilancí z venkovních zápasů přijel do Svitávky s touhou toto venkovní prokletí prolomit. Svitávka byla ovšem taky dobře naladěna, protože v minulém kole smetla tým z Bořitova 0:4. Zápas byl po celou dobu velmi vyrovnaný a nenabídl k vidění příliš šancí. Pro oko diváka to z hlediska atraktivity hry nebylo příliš pohledné utkání. K vidění byla spousta osobních soubojů a bylo cítit, že oba týmy se snaží spíše nechybovat, čemuž výrazně přizpůsobily taktiku. Nikdo si hru příliš "nekomplikoval" a vítězila především jednoduchost nad soustavnější kombinací. V prvním poločase si Adamov vytvořil 2-3 gólové šance, které bohužel pro ně neskončily gólem. Svitávka si ze hry žádnou 100% šanci nevytvořila. Jejich největší zbraní byly standartní situace, jejich rohy byly velice nebezpečné a také se jim podařilo zahrozit z přímého kopu těsně před velkým vápnem, naneštěstí pro domácí trefili pouze zeď. 

Druhé dějství okořenily góly

První branka padla hned po přestávce. Domácí nezachytili rozehru hostů a inkasovali. Adamov se hned ve 46. minutě ujal vedení, kdy se po pěkné akci prosadil svým prvním gólem Ondřej Jahoda. Odpověď ale byla blesková. Ani ne za dvě minuty bylo vyrovnáno. Vít Bednář přímo z rohu, kdy míč prošel nikým nevšímán kolem první tyče přímo do branky, vyrovnal na 1:1. Zápas se znovu otevřel a oba týmy věděly, že mají šanci na výhru. V 73. minutě svým druhým gólem v zápasu rozhodl Ondřej Jahoda. Znovu šlo o velice pěknou akci, Jahoda dostal přihrávku jak na zlatém podnose a zakončoval do prázdné branky. Svitávka od té doby dobývala Adamovskou obranu. Valila na Adamov jeden útok za druhým, naštěstí pro hosty žádná z nich neskončila gólem. Adamov si tak poprvé z venkovního zápasu odvezl plný počet bodů a pokračuje ve své cestě k záchraně.   



Ohlasy k zápasu


Svitávka
Martin Pavel: Nelze v absenci hráčů hledat výmluvy, ale faktem je, že zranění tolika hráčů by se projevilo ve hře výrazně lepších týmů.

Adamov
David Pindryč: Oba týmy věděly, že je tento zápas velice důležitý a zisk tří bodů nám pomohl k cestě za záchranou.



Sestavy


Svitávka
M. Pavel [-] - J. Zapletal [-] (56. D. Peterka [-] ) , V. Šmerda [-] (85. D. Šacher [-] ) , V. Bednář [-] , I. Rohutskyi [-] - R. Tenora [-] , T. Choruk [-] , F. Chloupek [-] , P. Valoušek [-] (79. I. Peňáz [-] ) - T. Novák [-] (56. K. Hruška [-] ) , R. Bednář [-] (71. F. Bárek [-] ) -

Adamov
F. Němec [-] - P. Pirek [-] , S. Pindryč [-] , O. Jahoda [-] , A. Bobák [-] , F. Těžký [-] , T. Krátký [-] , F. Sedláček [-] (71. J. Pilař [-] ) , M. Přikryl [-] , D. Pindryč [-] , A. Zlámal [-]

ŽK: 57. D. Peterka , 74. V. Bednář - 38. M. Přikryl , 57. D. Pindryč , 68. F. Sedláček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: PIVODA Martin - STRIA Jiří, ODEHNAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Ťoupek

Expert: Matěj Lajšner
Tip experta: výhra domácích

3:1
S Adamovem jsme na začátku sezóny prohráli, ale podle výsledků má Svitávka výjimečnou formu a hodně zkušených kluků co hrálo vyšší soutěže, navíc mají výhodu domácího hřiště.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích