4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:30

29.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morenda si jednoznačně poradila s Bosonohy - FOTO


Branky


32. P. Simr , 81. A. Ovsepjan , 93. V. Čech , 94. P. Simr
3

Morenda porazila předposlední Bosonohy 4:0 a v závěrečné tabulce skončila devátá. Porážka navíc neuškodila ani hostům, protože poslední Ivančice uhrály s Kunštátem jen remízu 2:2 a na 15. místě se tak Bosonohy udržely i pro příští ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V domácí brance se překvapivě objevila legenda Moravské Slavie devětačtyřicetiletý Dan Mikula, což pro hosty mohlo být výzvou ke kanonádě. Bosonožští mu ale příliš šancí něco chytit nedali. Až teprve pár minut před koncem velmi stylově vyboxoval střílený centr. Až na zhruba patnáct minut na začátku druhého poločasu držela Morenda taktovku zápasu pevně ve svých rukou. Paradoxně ale první větší šanci vyprodukovali hosté. V sedmé minutě dostal pas po pravé straně Marcel Hladký, ale se zakončením váhal tak dlouho, až mu náš zkušený kapitán Ondra Kubík vypíchl míč pod nohama. Hosté tak ani směrem na domácí branku v prvním poločase nevystřelili. Pár centrů prolétlo bez většího nebezpečí a nutnosti Danova zákroku. Před hostujícím strážcem branky Filipem Uhlířem to vřelo daleko víc, ale ujala se až dorážka Pavla Simra po půlhodině hry. Gól zařídil v sobotu zase neudržitelný Vojta Čech. Přetažený centr z pravé strany vrátil před branku „Hary“ Arutjun Ovsepian a zezadu nabíhající Pavel Simr z úhlu trefil přesně.

Co si hosté řekli v přestávce v kabině, je možné odhadnout. Že tedy musí víc střílet a zřejmě jejich hrající kouč Jiří Šíma je i sjel, protože najednou byli pohybliví a už se snažili i pálit ze středních i delších vzdáleností. A dokonce už měli i šance. Jenže s koncovkou byli na štíru pořád. Nakonec si odvezli čtverku, protože s otevřenější obranou nestačili likvidovat naše brejky. A mohlo pro ně být ještě hůř. Za stavu 1:0 nastřelil tyčku Michal Baran a Ovsepjsan dělovkou z běhu málem urazil břevno. Definitivní potvrzení tří bodů pro „Vojtovu“ padlo deset minut před koncem, když Pavel Simr vrátil „Harymu“ gólovou přihrávku. Závěr zápasu si naši hráči vychutnali a ve čtyřminutovém prodloužení i jasnou převahu vyjádřili střelecky. Nejprve si Čech sám potáhl akci, dal Simrovi, který mu vrátil míč před prázdnou branku. A v úplně poslední minutě si oba pozice vyměnili a zakončoval Simr.

Report: SK Moravská Slavia



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Ondřej Kubík (hráč): Čtyři nula je hezké rozloučení se sezonou. Bosonohy dneska nic nehrály, takže to bylo spíše o nás. Myslím si, že jsme už od první minuty hráli dobře a měli jsme to pod kontrolou. Tu dlouhou sérii bez vítězství jsme samozřejmě v hlavách měli, osm zápasů, to je opravdu hodně. Chtěli jsme to ukončit už v předchozích zápasech a v některých jsme k tomu nebyli daleko. Jenže měli jsme prostě smůlu. Hodně z těch remízových utkání jsme měli rozehraných na vítězství a naopak, oba ty prohrané se daly minimálně zremizovat. Dnes už jsme to fakt chtěli přerušit a povedlo se i zápas si, jak se říká, fotbalově užít. Takže závěrečná bude veselá

FK SK Bosonohy
Jiří Šíma (trenér/hráč): Začátek zápasu jsme hráli dobře, pak jsme přepustili hru soupeři a dostávali se do nebezpečnějších situací. Z jediné střely na branku jsme dostali gól. Druhý poločas byl nervózní, my se snažili vyrovnat ale kromě územní převahy jsme si nic nevypracovali. Museli jsme hrát na riziko a soupeř toho využil a v závěru vstřelil ještě tři branky.



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
D. Mikula [-] - L. Hanuš [-] , O. Kubík [-] - J. Pešta [-] , V. Čech [-] , A. Ovsepjan [-] (84. L. Roštínský [-] ) - P. Simr [-] , R. Šmýd [-] (72. . Neves [-] ) , M. Šembera [-] (72. P. Dědič [-] ) - S. Čus [-] (79. L. Gruber [-] ) , M. Baran [-]

FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - M. Pakosta [-] , J. Šíma [-] - M. Pavliš [-] , J. Havel [-] , P. Moučka [-] (75. O. Havlík [-] ) , P. Čoupek [-] - P. Dedič [-] , P. Dohnal [-] (75. R. Havlík [-] ) , M. Hladký [-] - D. Varga [-]

ŽK: 41. R. Šmýd , 90. J. Pešta - 39. J. Havel , 66. M. Hladký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lazar Martin - DADÁK David, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Petr Mach
Tip experta: výhra domácích

V Brněnském derby na velkém hřišti Morendy bych si tipl na výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích