Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:00

12.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhy se proti poslednímu trapily, ale výhru urvaly


Branky


0

K senzaci se schylovalo na hřišti Sparty Luhy, kde fotbalisté Sokola Počepice dlouho živili šanci na zisk dalšího bodíku. Domácí se totiž v závěru podzimu hledají, a když minutu před koncem svou druhou trefou v utkání soupeři vykřesal naději Marek Skalický, ve sparťanských hráčích i fanoušcích by se krve nedořezal. Obavy o výsledek v jejich táboře rychle rozptýlil střídající Miroslav Čech, který definitivně zlomil odpor nováčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední tým soutěže měl více možností

Spartu Luhy nezastihl závěr podzimní sezóny v dobrém rozpoložení, což bylo vidět i v souboji s posledními Počepicemi. Hosté měli od začátku překvapivě mírnou převahu a po pěkné akci se dokonce ujali vedení, když míč za záda Miroslava Slepičky uklidil ve 14. minutě Marek Skalický. Po jeho gólu se hra vyrovnala a obě mužstva střídavě ohrožovala branku soupeře, leč žádný že střeleckých pokusů nepředstavoval pro gólmany větší nebezpečí. Až ve 32. minutě se podařilo domácím vyrovnat, když skóroval útočník Martin Krůta, jenž střelecký zaskočil za zraněného kanonýra Lukáše Beňa. Pro něj zápas skončil po dvaceti minutách. Ani gól na 1:1 nepřinesl na kopačky sparťanských hráčů klid, byli to naopak hosté, kteří mohli opět udeřit, tutovkou však pohrdl útočník Josef Mrázek, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Z kopce domácí svého soupeře tlačili

Po obrátce hrál nováček z Počepic na dolní polovině hřiště a byl po celou dobu pod tlakem domácích, kteří svou převahu vyjádřili zásluhou záložníka Michala Nehéze. Když pět minut před koncem zvýšil na 3:1 střídající Luboš Mařík, vypadalo to, že favorizované Luhy snadno dokráčí ke kýženému vítězství. Sebeuspokojení podlehli i hráči Sparty a bojovný protivník trestal. V 89. minutě se podruhé v utkání gólově prosadil Marek Skalický a bylo zaděláno na hektický závěr. O naději na bod se Počepičtí připravili tragikomickou chybou. Ve snaze rychle rozehrát autový výkop od vlastní branky si zkušený Zdeněk Slanina nevšiml po předchozím souboji na hranici pokutového území na zemi ležícího svého gólmana, jeho výkop se po chybě spoluhráče dostal k Miroslavu Čechovi, a ten do prázdné branky snadno zpečetil zaslouženou výhru domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Luhy
Fanoušek Sparty Luhy:: Nebyl to pěkný zápas, a kdoví jak by skončil, kdyby se Počepice podruhé ujaly vedení. V útoku jsme se dlouho trápili, ale nakonec jsme svou vytrvalou převahu zúročili v zisk tří bodů.

TJ Sokol Počepice
Pavel Němec (sekretář): Škoda první půle, kdy jsme byli o něco lepší, že jsme nepřidali druhý gól. Ve druhém poločase už jsme byli pod tlakem domácích, kteří se štěstím vyhráli.



Sestavy


TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - D. Krůta [-] (88. M. Broum [-] ) , M. Hadač [-] (65. R. Mařík [-] ) , T. Mazour [-] , J. Fejt [-] - M. Nehéz [-] , J. Jun [-] (66. M. Čech [-] ) , M. Broum [-] , V. Kout [-] - M. Krůta [-] , L. Beňo [-] (22. M. Hovorka [-] )

TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - J. Chyle [-] , J. Hájek [-] , J. Doležal [-] (64. M. Němec [-] ) , J. Dofek [-] (46. T. Bambas [-] ) , J. Zdeněk [-] , B. Vaniš [-] , Z. Slanina [-] , M. Skalický [-] , M. Pejša [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 73. B. Vaniš , 90. M. Skalický .
Místo: Luhy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SOUKUP Marek, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.