0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

28.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice doma smírně s Lednicí - FOTO


Branky


4

V posledním domácím zápase letošní sezóny diváci branku neviděli. S Lednicí si podělili body za remízu 0:0. Díky výsledkům ostatních zápasů kolo před koncem je jasné, že Boskovice skonči na 3. místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Výborný výkon podali kluci zejména v první půli, kdy podali dominantní sebevědomý výkon z častou střelbou a řadou šancí. Velké šance neproměnili Pálka, Mach a Kacr. Kdybychom vedli v poločase 3:0, tak by to bylo naprosto zasloužené. Absence Grábla a Ianosteaca nebyla až tak znát.

Vstup do druhé půle vyšel lépe domácím, kteří orazítkovali dvakrátkrát břevno. Naši hru poznamenalo poločasové výstřídání Simandla. Když v samém závěru neproměnil po reflexivním zákroku brankáře největší šanci poločasu Kleiber, tak utkání skončilo remízou.

Report: TJ Moravan Lednice


Ohlasy k zápasu



TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Včera jsme do Boskovic jeli povzbuzeni dobrým výkonem z posledního zápasu s Mutěnicemi. Podařilo se nám držet se plánu a pokračovat ve velmi dobrém výkonu. Soupeře jsme celý první poločas doslova drtili. Výsledkem byly 4 vyložené šance a 3 šance řekněme "pouze" nadprůměrné. Bohužel nám chyběl buď důraz nebo naopak klid v koncovce a tak se do kabin odcházelo po půli bez branek. Druhý poločas soupeř vysunul napadání, zatlačil nás a vytvořil si také pár dobrých šancí. Podařilo se mu dvakrát trefil brankovou konstrukci. Hrálo se ve velmi rychlém tempu, oba týmy chtěly vyhrát a tak okolo 70. minuty začaly docházet oběma mužstvům síly. Do konce utkání si oba týmy vytvořili ještě jednu vyloženou šanci, ale zápas nakonec vítěze nepoznal. Odjížděl jsem s dobrou náladou. Kluci odvedli skvělou práci, a i když gól nedali, tak zejména v první půli dominovali! Troufám si tvrdit, že jsme si 3 body zasloužili, ale důležitější je, že nám to klapalo herně. Pokud si udržíme výkonnost, tak i ty góly přijdou. Škoda jen, že už je konec sezony a nemůžeme dál stoupat výkonnostně.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
A. Svoboda [-] - J. Havelka [-] , V. Cichra [-] (83. F. Sychra [-] ) , R. Hlaváček [-] , L. Sychra [-] (63. J. Odehnal [-] ) , M. Pokorný [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] (14. O. Paděra [-] ) , R. Klepáček [-] (46. L. Závodný [-] ) , J. Dračka [-] , J. Stara [-]

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] , P. Mach [-] , L. Hovězák [-] (73. T. Spěvák [-] ) , R. Kleiber [-] , O. Osička [-] , P. Simandl [-] (46. D. Votava [-] ) , V. Kacr [-] , Z. Očenášek [-] , D. Poláček [-] , M. Ruber [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Vojtěch Červík
Tip experta: výhra domácích

Boskovice si poslední zápas doma nepokazí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích