Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:30

27.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku na Spartě ovládli domácí - FOTO


Branky


47. J. Krejčíř (p.) , 48. J. Stehlík , 78. T. Košut , 83. M. Skočovský , 85. J. Stehlík - 40. M. Rozehnal , 55. L. Obruča (p.)
5

K dalšímu soutěžnímu utkání odjížděl Tatran v sobotu, a to na hřiště Sparty Brno, která je aktuálně v tabulce na šestém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako už několikrát v této sezóně Tatran vedl po prvním poločase 1:0, kdy se po dobře zahrané standardní situaci trefil Matěj Rozehnal - 0:1.

Úvod druhého poločasu byl však ze strany brněnského týmu raketový – dvěma góly v rozmezí jedné minuty (47. a 48.) zápas otočili, z penalty se trefil Krejčíř a minutu na to kanonýr Stehlík. V 55. minutě z penalty ještě dokázal srovnat Lukáš Obruča, avšak závěr zápasu patřil opět Spartě. Opakovala se situace ze začátku druhého poločasu, opět dva góly v rozmezí dvou minut, kdy se prosadil Skočovský a kdo jiný než Stehlík, konečné skóre 5:2 pro domácí.



Sestavy


FC Sparta Brno
M. Štěpánek [-] - P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (85. A. Tymchuk [-] ) , M. Sláma [-] (25. R. Kovalov [-] ) , L. Krejčí [-] - M. Skočovský [-] , J. Krejčíř [-] , J. Pojsl [-] , T. Košut [-] , J. Adámek [-] - J. Stehlík [-] -

Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Rozehnal [-] , P. Imramovský [-] , P. Líznar [-] - R. Lízal [-] , M. Zbořil [-] , R. Kubáč [-] , L. Obruča [-] , R. Jašek [-] , M. Mikeš [-] (32. L. Němec [-] ) - T. Florián [-] (51. M. Handlíř [-] ) -

ŽK: 60. J. Krejčíř , 66. J. Stehlík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BODEČEK Adam - ŠUSTR Patrik, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: David Antoš
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou kvalitní, předpokládám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů