Záchranářský boj pro domácí Baník - FOTO


Branky


3

Ve středu se sehrálo vložené 30. kolo, které mohlo dále napovědět o celkovém průběhu soutěže a hrálo se doslova o šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Zasloužená výhra která se nerodila lehce. Začali jsme sice velmi dobře, a měli celkem herní převahu, ale soupeř měl první obrovskou šanci když Hložek trefil sám před brankářem v jasné šanci břevno. Nám pomohl gól těsně před poločasem a ve druhém poločase jsme měli několik šancí na navýšení náskoku což se podařilo až těsně před koncem zápasu. Musím tentokrát pochválit celé mužstvo které bojovalo na 100% a i když nám nervozita s důležitosti zápasu svazovala ruce i nohy tak jsme zápas zvládli a trochu se odpoutali od posledního místa v tabulce.

FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): Do utkaní jsme vstupovali s plánem pevné kompaktní defenzívy s rychlým přechodem do útoku. Jedním z rozhodujících momentů bylo neproměnění dvou vyložených šancí v prvním poločase na naši straně , které jsme nedokázaly proměnit. V dalším průběhu zápasu jsme si ve finální fázi nedokázaly vyhovět a důležitou vyrovnávací branku nedaly za co nás domácí v závěru utkání potrestali druhou brankou.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Chromý [-] - M. Kordula [-] (80. P. Venclík [-] ) , D. Antoš [-] (89. T. Bábíček [-] ) , D. Marcián [-] (89. J. Bábíček [-] ) , L. Kočiš [-] , J. Nedorostek [-] (89. S. Toman [-] ) , P. Zemánek [-] , T. Knotek [-] (70. M. Lacko [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , M. Ševčík [-]

FC Ivančice
O. Foltyn [-] - J. Pekáč [-] , M. Štěpanovský [-] , P. Škuta [-] , T. Čožík [-] (53. Š. Rybníček [-] ) , E. Galstyan [-] , M. Weinlich [-] , D. Hložek [-] , T. Sedláček [-] (46. T. Široký [-] ) , L. Císař [-] , R. Gaňa [-]

ŽK: 77. J. Nedorostek , 93. T. Bábíček - 65. O. Foltyn .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - PŮČEK Martin, RYBA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích