2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

23.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O překvapení kola se postaraly Boskovice - FOTO


Branky


4

Do Bosonoh přijel velký favorit, tým Boskovic chtěl udržet druhé místo a tento zápas pro ně neměl být papírově problém. Skutečnost byla ovšem jiná a štestí stálo tentokrát na straně zachraňujících se domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní zápas byl od začátku svižný. Ve 2. minutě po chybě domácí obrany skóroval Novák a od té doby to byl festival neproměněných šancí hlavne na straně Boskovic a nikdo by se nemohl divit, kdyby poločasové skóre bylo misto 0:1, tak 1:4 pro hosty.

Začátek druhého poločasu byl stejný jako první poločas a zase pokračování neproměněných šancí hostů. V 60. minutě za promarněné šance přišel trest, z dlouhého autu míč propadl po dvou tečích až do hostujici branky - 1:1. Od té doby hráli jen domácí a hosté byli jako opaření a po dvou varováních v hostující obraně, kdy domácí mohli vstřelit branku přišel trest v poslední minutě zápasu z rohového kopu, kdy vítěznou branku vstřelil Michal Pakosta



Ohlasy k zápasu


FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): V 1. minutě jsme opět inkasovali a trvalo nám než jsme se ztoho vzpamatovali. Boskovice prokazovali proč mají tolik bodů a byli nebezpeční, ale my jsme měli také nějaké příležitosti vstřelit branku. V druhém poločase to bylo nahoru dolů a měli jsme větší chuť vyhrát a velké štěstí, že jsme v nastavení vstřelili vítězný gól.




Sestavy


FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - P. Čoupek [-] , P. Dedič [-] , P. Táborský [-] , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] (46. P. Moučka [-] ) , R. Havlík [-] , M. Pavliš [-] , T. Lukšija [-] , J. Šíma [-] (54. M. Pakosta [-] ) , J. Havel [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Havelka [-] (46. V. Cichra [-] ) , R. Hlaváček [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Minx [-] , J. Novák [-] , L. Závodný [-] , R. Klepáček [-] , J. Dračka [-] , J. Stara [-] (66. M. Pokorný [-] )

ŽK: 37. P. Čoupek , 37. J. Šíma , 91. M. Pakosta - 26. O. Paděra .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Kučera Roman - ŠMÍD Jakub, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Michal Toczyski
Tip experta: výhra hostů

Boskovice mají kvalitní kádr a vyhrají utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza