1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:15

22.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bosonohy urvali výhru v Mutěnicích a stále se nevzdávají


Branky


4

Pro domácí to měly být povinné tři body, hosté ale ukázali, že stále chtějí bojovat o setrvání v krajské soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, ve kterém si naši hráči mohli zajistit poměrně klidný závěr sezóny, totálně zpackali. Dobře organizovaní, důrazní a bojovní hosté opanovali úvodních 20 minut utkání. Pak jsme se přece jen zvedli i my, ale bohužel v naší největší šanci v 26. minutě hlavička Patrika Petruchy po dobrém centru Romana Weigla jen těsně minula branku hostí! V závěru opět přidali hosté, kteří se nejprve dostali ke dvěma dobrým hlavičkám a v 44. minutě se po pěkné individuální akci a zakončení na zadní tyč prosadil Hladký - 0:1.

Bohužel ani v úvodu 2. půle se obraz hry nezměnil a po centru z z levé strany zvýšil v 50. minutě trestuhodně volný Osladil hlavou na 0:2. Postupem času i díky nakonec maximálnímu počtu 5 střídání jsme přece jen hosty přehrávali, ale jejich pozorná a obětavá hra dirigovaná hrajícím trenérem Šímou, který vyhrál drtivou většinu soubojů (!), nás příliš k ohrožení branky nepustila. Pěkná akce přišla až v 89. minutě, kdy Marcel Čepil vysunul Richarda Svobodu a ten křížnou střelou překonal brankáře hostí - 1 : 2. V závěru se na roh vysunul i náš brankář Filip Leznar, ale k míči se nedostal a hlavní rozhodčí Ryba prakticky bez nastavení, což bylo vzhledem k zvyklostem poměrně překvapivé, utkání ukončil... Ale to je asi tak jediné, na co si můžeme objektivně stěžovat. Náš výkon totiž dobrý nebyl a utěšovat nás může jedině, že k tomu možná přispěl i netradiční začátek utkání zvolený hráči, tedy nedělní dopoledne.



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Libor Snopek (trenér): Mrzí mě projev, kterým jsme se doma prezentovali. Ano, můžeme prohrát když je soupeř lepší, ale musíme mít alespoň zelené trenky a na hřišti se obětovat. Tohle tam bohužel nebylo.

FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér/hráč): Začali jsme dobře a ovládli jsme prvních 25 minut, gól jsme ale bohužel nedali a přečkali jednu hlavičku soupeře. V druhé půlce jsme přidali druhý gól a dotáhli to do výhry .



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - R. Weigl [-] , M. Schüller [-] (77. A. Prčík [-] ) , L. Kupčík [-] - M. Maňák [-] (60. M. Čepil [-] ) , R. Svoboda [-] , R. Holešinský [-] (77. S. Koutský [-] ) , L. koplík [-] - M. Mokruša [-] (60. D. Dekař [-] ) , P. Petrucha [-] (64. F. Lamáček [-] ) , D. Koštuřík [-]

FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - P. Čoupek [-] (90. M. Pakosta [-] ) , P. Táborský [-] , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] , M. Hladký [-] , M. Pavliš [-] , M. Kroutil [-] (73. P. Dedič [-] ) , T. Lukšija [-] , J. Šíma [-] , J. Havel [-]

ŽK: 36. R. Holešinský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYBA Jakub - BREZÁNI Dárius, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Samuel Čus
Tip experta: remíza

Bosonohy udělají vše proto, aby bodovali.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů