Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát po přestávce otočil ve svůj prospěch


6

Po středeční porážce v Kuřimi zajížděl Tatran k dalšímu těžkému utkání do Kunštátu. Domácí tým se nachází na 5. místě a doma se jim výsledkově daří. Což se bohužel později potvrdilo i proti Rousínovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran sice ovládl první poločas, kdy výborným výkonem donutil domácí k chybám, což vedlo ke vstřelení prvního gólu ve 35. minutě, kdy špatně odvrátil míč domácí stoper, Lukáš Obruča situace využil, převzal si míč do vápna a přihravkou mezi penaltový puntík a velké vápno našel zcela osamoceného Radka Lízala, ten dostal tolik prostoru, že mohl vklidu zamířit a umístěnou střelou poslal hosty do vedení. Do pauzy se tak šlo za stavu 0:1.

Druhý poločas chtěli domácí borci s výsledkem něco udělat a povedlo se jim to dokonale.V 75. minutě utekl po pravé straně Tomáš Bělehrádek a přihravkou na malé vápno našel Prokeše, který se prosadil a srovnal tak stav utkání. O pouhých pět minut později si tito hráči své role dokonale vyměnili, Prokeš našel centrem Bělehrádka a ten levou nohou do šibenice nedal Kopřivovi šanci. V 90. minutě zahrával Kopřiva standardní situaci z vlastní poloviny, domácí se odkopem ubránili, následně ale brankář nezvládl pod tlakem Dvořáčka míč dobře odkopnout, domácí toho rychle využili a za svoji aktivitu byl odměněn právě Dvořáček, který z vápna propálil Kopřivu a stanovil tak na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Věděli jsme, že má Rousínov velmi kvalitní přechodovou fázi. V prvním poločase soupeř několikrát z rychlých akcí zahrozil a šel zaslouženě do vedení. Na nepříznivý poločasový výsledek ale naši hráči reagovali dobrým pohybem a zvýšenou aktivitou. Zaslouženě jsme vyrovnali a v závěrečné patnáctiminutovce se nám výsledek podařilo otočit v náš prospěch. Opět rozhodla i kvalitní lavička, všichni střídající hráči pozvedli náš týmový a herní výkon.

Tatran Rousínov
David Kopřiva (hráč): Já si myslím, že jsme odehráli dobrý první poločas. Dobře jsme bránili, hráli jsme poměrně dost času na polovině soupeře. Dařilo se nám vybojovat si několik rohů a vytvořili jsme si pár šancí, z nichž jsme jednu proměnili. Kunštát měl první vážnější příležitost snad až ke konci prvního poločasu. Druhý poločas jsme podle mě vůbec nezvládli. Byli jsme všude pozdě, ztráceli jsme strašně moc balonů a valil se na nás jeden útok za druhým. Přišlo mi, že jsme byli kolikrát moc zalezlí, ale zároveň jsme nebyli v těch prostorech, kde jsme být měli. Hráči Kunštátu měli na všechno strašně moc času a na hřišti si dělali, co se jim chtělo. S naším herním projevem bylo jen otázkou času, kdy už ten tlak nevydržíme.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] (83. M. Lick [-] ) , M. Psota [-] (57. M. Sehnal [-] ) , T. Prokeš [-] (83. J. Konečný [-] ) , M. Zlatníček [-] (57. T. Videman [-] ) , T. Gracias [-] , T. Bělehrádek [-] (83. R. Dvořáček [-] )

Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - M. Kříž [-] , M. Rozehnal [-] , P. Imramovský [-] , P. Líznar [-] - R. Jašek [-] (51. Y. Guttler [-] ) , R. Kubáč [-] , M. Zbořil [-] , R. Lízal [-] - M. Handlíř [-] (53. M. Divácký [-] ) , L. Obruča [-] -

Počet diváků: 160. Rozhodčí: HAMINGER Milan - ROSA Ondřej, KORČÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Michal Kugler
Tip experta: remíza

Rousínov má skvělý tým, vyvážený. Rozehnal, Kříž, Mikeš, Obruča, Novotný. Krásní hráči. Tento ročník je ale trápená. Přeji výhru ale nevidím to po středeční dohrávce v Kuřimi moc dobře. Remíz?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích