4:1
(0:1)
6. P. Simr (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 14:00

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední dvacetiminutovka rozhodla o vítězství favorita - FOTO


Branky


70. Š. Šumbera , 72. R. Dostálek , 75. D. Rudyk , 82. O. Horký - 6. P. Simr (p.)
5

Organizovaná Morenda přijela potrápit favorita a první poločas se ji to zadařilo. Domací borci ale zabrali a po několika nastřelených konstrukcí branky se prostříleli k vítězství. Svůj náskok tak navýšili už na 9 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu lépe vyšel našim, tentokrát žlutým barvám. Už v 1. minutě musela ještě nedávno jednička v brance druholigového áčka Vlastimil Veselý čelit tvrdé střele a o pět minut později už lovil míč ze své sítě. Domácí obrana zastavila v pokutovém území náš útok faulem a Pavel Simr proměnil penaltu bezpečně. Domácím trvalo skoro půl hodiny než se z našeho úderu vzpamatovali, ale postupně přebrali otěže hry do svých rukou. Ještě do přestávky mohli několikrát vyrovnat z poměrně velkých šancí. Jenže v koncovce byli nepřesní. Michal Toczyski měl dvě šance, ještě větší opět dvakrát Šimon Šumbera. Tu druhou, samostatný náběh na branku, mu skokem pod nohy zmařil brankář Josef Šurkala. Po hlavičce Václava Minaříka zvonila tyčka.

Ve druhém poločase už byla herní i fyzická převaha líšeňské rezervy zcela zřejmá. V 54. minutě nás zase zachránila tyčka po střele Davida Rudyka. Obrana Morendy odolávala se stále větším vypětím a nakonec kapitulovala v 70. minutě, i když to napřed vypadalo hodně nevinně. Po odvráceném balónu z vlastního velkého vápna zapomněli obránci vyběhnout, míč se zatoulal ke zcela volnému Šimonu Šumberovi, který má dost zkušeností, aby v nečekaně nabídnuté šanci nezpanikařil. A jak to v podobných případech bývá, protrhla se hráz. Po dvou minutách dorazil ze skrumáře Richard Dostálek a v 75. minutě zase nechala naše defenzíva v klidu zamířit a hlavičkovat Rudyka. Čtvrtým gólem, který vstřelil Horký v samém závěru již jen domácí potvrdili své zasloužené vítězství.

 

Report: SK Moravská Slavia Brno



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Nedělní mistrovský zápas s výborně organizovanou Moravskou Slavii nebyl jak jsme čekali vůbec jednoduchý. Nechtěli jsme další memento v podobě 3 bodů, proto jsme chtěli hrát co nejrychlejší fotbal po křídlech a snažili se soupeře uběhat. Vlezla nám do toho bohužel hloupá penalta, kterou výborně hrající Simr proměnil. Byla z toho v první půlce trápená ale snahu jsme u hráčů viděli. O poločase jsme si trošku hlasitěji vyříkali principy naší hry a čím se chceme prezentovat. Náš zlepšený výkon se i brankově projevil k jasnému vítězství. Bez vstřícného postoje trenéra Valachoviče, který nám pomáhá hráči by to šlo hůře. Dnešní výkon Šimona Šumbery byl zcela příkladný. Je super, že táhneme v Líšni za jeden provaz a pomáháme naplnit náš cíl. Ve výchově mládeže je důležité, aby hráči vycházející z naší akademie měli možnost hrát co nejvyšší soutěž a neutíkali nám do jiných klubů, ztráceli se nám z očí a jejich výkonnost v lepším případě stagnovala. Tréninkový proces je v Líšni nastaven má vysoké úrovni napříč klubem a vedení klubu na to dbá a je to správná cesta. Máme před sebou deset zápasů a hlavou nejsme v oblacích ale v Krumvíři.

SK Moravská Slavia Brno
Libor Danihelka (trenér): První půlku jsme zvládli podle našich představ. Chtěli jsme zahustit střed hřiště a hlavně brzy neinkasovat gól. To se dařilo a navíc jsme sami šli do vedení. To bylo super. Soupeř měl sice nějaké šance, ale zvládli jsme to. Ve druhém poločase to bylo dost dlouho stejné, bohužel jsme ale inkasovali a hned nato podruhé. Takže zápas rozhodly tyhle dva slepené góly. Nedá se nic dělat jedeme dál.



Sestavy


SK Líšeň B
V. Veselý [-] - M. Daněk [-] (62. M. Ferlay [-] ) , L. Fall [-] , M. Toczyski [-] , Š. Šumbera [-] (89. O. Nechvátal [-] ) , R. Bohuslav [-] (62. T. Bílek [-] ) , D. Džupeňuk [-] (77. O. Horký [-] ) , R. Dostálek [-] (77. O. Štolba [-] ) , V. Minařík [-] , M. Bednář [-] , D. Rudyk [-]

SK Moravská Slavia Brno
J. Šurkala [-] - O. Kubík [-] , S. Čus [-] (76. O. Havelka [-] ) , L. Gruber [-] , L. Hanuš [-] - J. Pešta [-] (82. . Neves [-] ) , V. Čech [-] , A. Ovsepjan [-] (38. J. Bartkovič [-] ) , M. Baran [-] - P. Simr [-] , R. Šmýd [-] (76. P. Dědič [-] )

ŽK: 45. D. Džupeňuk , 65. V. Minařík - 42. M. Baran , 71. J. Pešta , 74. L. Gruber .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučera Roman - ŠENKÝŘ Petr, SMEKAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Radek Bohuslav
Tip experta: výhra domácích

Vynaložíme veškeré úsilí, abychom doma vyhráli.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích