2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 17:30

20.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

DOHRÁVKA: Ivančice mají cenný skalp - FOTO


Branky


5

Na nádherně připraveném hřišti se ve středu 26.4. sehrálo odložené kolo, mezi sestupem ohroženými Ivančicemi a favoritem ze Sparty. Zlomovým momentem byla 36. minuta, kdy hostující Skočovský uviděl červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod prvního poločasu drželi míč na svých kopačkách převážně hráči Sparty Brno, první střela Ondřeje Makiše ale skončilo v náruči Foltyna. Následně se v gólové šanci ocitl Ladislav Císař, který utekl po pravé straně hostující obraně, jeho zakončení ale vyrazil Radek Bílý. Ve 30. minutě si za domácí obranu zaběhl kanonýr Jindřich Stehlík jeho střelu s velkým štěstím Foltyn vytěsnil na tyč. Zlomový okamžik přišel ve 36. minutě utkaní, pas za obranu si našel Hložek a v bežeckém souboji na bránu ho poslal k zemi Skočovský načež viděl červenou kartu. Dalši pohroma pro Spartu přišla ve 45. minutě, Edmond Galstian zahrával standardní situaci a svým centrem přesně našel hlavu Tomáše Čožíka a ten otevřel skóre utkání. Po rozehrávce na středovém kruhu sudí odpískal konec prvního poločasu.

Druhý poločas začala aktivněji Sparta Brno, několik standardek ale nijak nevyužila a tak v 52. minutě přišel rychlý kontr po pravé straně, míč se dostal až do vápna, kde Edmond Galstian posunul proti noze na penaltu pro Hložka a ten už ví co dělat. Míč skončil v síti a domácí se dostali do dvou brankového vedení. Sparta se ale nevzdávala, další šanci si vytvořil Stehlík, kterého opět vychytal Foltyn. V dalším průběhu utkání jsme viděli už pouze někollik standardek ale žádný tým si již 100% příležitost nevytvořil. Domácí tak zapisují veledůležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Ivančice
Rostislav Štork (trenér): Přes potíže se skládáním sestavy jsme předvedli dobrý kolektivní výkon. Hráči se v utkání vydali ze všech sil a odměnou jim bylo vítězství nad silnou Spartou Brno.

FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (trenér): No včera vyloučení bylo zásadní pro vývoj. Nicméně hra neodpovídala tomu co jsme chtěli hrát. Nebyli jsme rychlí s míčem ani bez něj a soupeř měl dostatek času na posouvání a vyplňování prostoru. V neděli musíme předvést daleko bojovnější a dynamičtější výkon, k tomu aby jsme dokázali s Líšní bodovat.



Sestavy


FC Ivančice
O. Foltyn [-] - T. Široký [-] (54. P. Škuta [-] ) , T. Čožík [-] , O. Liubchych [-] (69. V. Čermák [-] ) , E. Galstyan [-] , D. Hložek [-] , D. Rozmahel [-] (56. M. Dobrovodský [-] ) , T. Sedláček [-] , D. Bořil [-] , M. Štěpanovský [-] , L. Císař [-]

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - D. Večeřa [-] (60. R. Janeček [-] ) , P. Drbal [-] , M. Sláma [-] (60. J. Bílek [-] ) , M. Skočovský [-] - J. Pojsl [-] , J. Krejčíř [-] , R. Janderka [-] , O. Makiš [-] , T. Košut [-] (74. V. Popovych [-] ) - J. Stehlík [-] -

ŽK: 20. L. Císař , 93. E. Galstyan - 66. J. Krejčíř , 92. O. Makiš . ČK: 36. M. Skočovský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DADÁK David - KUČERA Josef, HAMINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Radek Bohuslav
Tip experta: výhra hostů

Sparta si jede do Ivančic pro 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů