6:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček vzdoroval lidrovi z Rožmitálu jen první poločas


Branky


14. T. Drechsler , 39. M. Šturc (p.) , 48. T. Drechsler , 50. P. Mora , 77. P. Mora , 79. T. Drechsler - 29. V. Průša , 36. Z. Buch
0

Měl to být souboj dvou obávaných snajprů, rožmitálského Petra Mory s bohutínským Markem Binarem, ovšem nakonec měl duel jejich týmů jiného hrdinu. Stal se jím šestatřicetiletý domácí matador Tomáš Drechsler, který hattrickem zničil ambiciózního nováčka soutěže. Ten se proti lídrovi okresního přeboru držel jen poločas, ale kdoví jak by zápas dopadl, kdyby po hodině hry za stavu 4:2 proměnil hostující Patrik Smetanka penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím k vyrovnání pomohla penalta před pauzou

Zápas se z počátku odehrával především ve středu pole. Bohutín se snažil překonat obranu Rožmitálu kolmými přihrávkami, ale ve většině případů jeho akce končily zdviženým praporkem pomezního rozhodčího. V osmé minutě se do šance protáhl jinak dobře střežený hostující Marek Binar, ale brankář Martin Zrno stačil jeho střelu nohou vytěsnit. První šance Rožmitálu přišla po rohovém kopu, kdy se propadnutý balon dostal k volnému hráči, s jehož tečovanou střelou si Miroslav Dymák poradil. Rychlí a slušně kombinující hráči nováčka z Bohutína dělali domácím problémy, přesto se Spartak ujal vedení. Ve 14. minutě udeřil po akci středem hřiště, kdy kolmá přihrávka Jaroslava Váněho nalezla mezi stopery rozběhnutého Tomáše Drechslera, a ten křižnou střelou na zadní tyč otevřel skóre. Bohutín byl postupem času víc a víc nebezpečný. Rožmitálský gólman Martin Zrno musel vyběhnout mimo vápno, aby zabránil průniku Binara. Jeho odkop zachytil Buch a z 35 metrů pohotově střílel do opuštěné branky, ale ke smůle hostů míč směřující do branky odhlavičkoval jeden ze stoperů. Ve 29. minutě se Bohutín dočkal vyrovnání. Po přetaženém centru Plochy si balón na hranici vápna zpracoval Vladimír Průša, protáhl se kolem bránícího hráče a z úhlu tvrdou křižnou střelou prostřelil Martina Zrna. Rožmitálský gólman pak při rychlém protiútoku chyboval, když byl u míče později než Zdeněk Buch, ten si ho posunul kolem vyběhnuvšího gólmana a z 25 metrů trefil prázdnou bránu. Rožmitál srovnal za chvíli z penalty, nařízené po střetu Vladimíra Průšy s Vojtěchem Zákouckým. Martin Šturc poslal míč na opačnou stranu, než si vybral brankář.

Rozhodnutí přinesl začátek druhého poločasu

Zápas rozhodl začátek druhé půle. Ve 48. minutě po chybné rozehrávce soupeře Petr Mora vysunul Tomáše Drechslera, který tváří v tvář přehodil Miroslava Dymáka. Chvíli poté domácí dlouhým pasem za obranu nalezli Petra Moru a nejlepší střelec soutěže nezaváhal, když prostřelil gólmana. Bohutín se mohl do utkání vrátit po hodině hry, kdy sudí Jaroslav Máša po faulu brankáře Martina Zrna na Patrika Smetanku nařídil proti domácím pokutový kop. Jeho exekuce se ujal sám poškozený, ale mířil pouze do břevna. Hosté pak za stavu 4:2 zcela otevřeli hru, což Rožmitálským nabídlo víc prostoru pro útočné akce. V 77. minutě zvýšil opět Petr Mora, ke kterému se odrazil balon na hranici vápna a střelou přes obránce trefil do protipohybu gólmana. Střelecký účet zápasu o dvě minuty déle opět po akci Petra Mory uzavřel Tomáš Drechsler, který doklepával z malého vápna a završil tak svůj hatrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Marek Zárybnický (trenér): Z počátku nám dělala problémy rychlost útočníků a slušná kombinace soupeře, který dokázal odpovědět na náš vedoucí gól a po chybě našeho gólmana šel dokonce do vedení. Naštěstí jsme rychle srovnali z penalty a na začátku druhé půle dvěma góly utkání rozhodli. Bohutín mohla vrátit do hry penalta, ale nedal ji a pak odpadl, přesto se mi jeho fotbal líbil. Náš výkon měl slušné parametry až po přestávce, kdy jsme hráli výborně.

Litavan Bohutín
Fanoušek Bohutína:: Podle výsledku to vypadá, že jsme neměli nárok, ale první půli jsme byli lepší. Škoda, že jsme neudrželi vedení až do přestávky, zaspali začátek druhého poločasu a nedali penaltu, mohlo to být větší drama.



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - J. Váně [-] , T. Drechsler [-] (83. P. Leitermann [-] ) , V. Zákoucký [-] , M. Šturc [-] (79. O. Melichar [-] ) , T. Pecha [-] , P. Varadin [-] , P. Mora [-] , O. Pejsar [-] (83. M. Janoušek [-] ) , L. Hofman [-] , M. Hruška [-]

Litavan Bohutín
M. Dymák [-] - M. Binar [-] , J. Bittner [-] , T. Rákosník [-] (57. J. Čížek [-] ) , L. Plocha [-] , Z. Buch [-] (68. O. Vacek [-] ) , P. Blahovec [-] (25. L. Kuneš [-] ) , M. Novák [-] , M. Rampa [-] , P. Smetanka [-] , V. Průša [-]

ŽK: 33. M. Hruška , 64. O. Pejsar - 65. J. Čížek .
Hráči zápasu: P. Varadin , P. Mora - L. Plocha .
Místo: TJ Spartak Rožmitál pod Třemší. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Máša Jaroslav - KŘÍŽ Jakub, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.