0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Benfika" Líšně je zpět na vítězné vlně - FOTO


Branky


6

Po prohře v minulém kole chtěli fotbalisté béčka Líšně napravit své zaváhání a měli k tomu ideální příležitost na půdě posledních Bosonoh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu



SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Po minulém faux pas v zápase s Ráječkem jsme potřebovali najet na vítěznou vlnu. V Bosonohách nás čekala menší ,ale tuto roční dobu velice dobrá hrácí plocha. Urputný soupeř a třetiligová kvalita na krajích. Protočením pozic se nám povedlo silné stránky soupeře eliminovat. Poučili jsme se z chyb v minulém zápase a hráli do hlubokého bloku výrazně rychleji, kolměji s větší herní invencí. I když dnes kvůli zranění a kartě nemohli hrát naši křídelní hráči, posunuli jsme oba beky a jak Bohuslav, tak Toczyski to zvládli a včas a důsledně doplňoval Dostálka jak v nábězích, tak v presových situacích. Vážíme si zisku tří bodů.



Sestavy


FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - P. Dohnal [-] (58. P. Čoupek [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Táborský [-] (83. M. Pakosta [-] ) , O. Osladil [-] , R. Havlík [-] (58. P. Dedič [-] ) , M. Hladký [-] , M. Pavliš [-] , M. Kroutil [-] (73. P. Moučka [-] ) , T. Lukšija [-] , J. Šíma [-]

SK Líšeň B
V. Veselý [-] - M. Daněk [-] , L. Fall [-] (87. G. Hausleitner [-] ) , M. Toczyski [-] , T. Weber [-] , R. Bohuslav [-] (71. M. Ferlay [-] ) , D. Džupeňuk [-] (87. V. Červík [-] ) , R. Dostálek [-] (82. O. Nechvátal [-] ) , V. Minařík [-] (71. O. Štolba [-] ) , M. Bednář [-] , D. Rudyk [-]

ŽK: 90. M. Pavliš , 93. T. Lukšija - 83. R. Bohuslav , 93. M. Daněk .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: BREZÁNI Dárius - DANIEL Petr, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Marek Maňoušek
Tip experta: výhra hostů

Líšeň potvrdí roli favorita a odveze si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů