Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran neproměnil šance a z Mutěnic jede s prázdnou - FOTO


Branky


5

Tatran si během zápasu vytvořil několik stoprocentních šancí, bohužel proměnit se jim je nepodařilo a tak přišel trest a lekce z produktivity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou tak trochu bláznivých zápasech jsme konečně odehráli "normální", a k tomu ještě vítězný zápas! Rousínov měl před utkáním na naše mužstvo jediný bod k dobru a tak byla motivace našich hráčů jasná. Vyhrát a soupeře v tabucle přeskočit. Hned v 6. minutě k tomu byl po výborném vysunutí Radima Holešinského blízko Patrik Petrucha, ale jeho pohotovou střelu bravurně vytěsnil mimo tři tyče brankář hostí Řepka! Pak ale přebrali otěže hry hosté a v 20. a 23. minutě 2x po rychlých kombinačních akcích jen nechali vyniknout naši oporu Filipa Leznara. O 4 minuty později za neproměnění tutovek hosté pykali, když se po rohu pohotově z dorážky prosadil dříve spíše smolař v zakončení Patrik Petrucha - 1:0. V 42. minutě jsme naopak zahrávali aut, ale výsledek byl stejný. Dobrý výběr místa a pohotové zakončení Patrika Petruchy znamenalo naše nadějné poločasové vedení 2 : 0.

Ve druhé půli byli určitě aktivnější hosté, ale naše pozorná obrana odolávala a naopak nám v 57. minutě vyšel brejk. Po přiťuknutí Patrika Petruchy zaběhl za obranu Richard Svoboda, který míč ideálně naservíroval Radimu Holešinskému a ten s přehledem vsítil naše třetí branku. Hosté se sice nevzdávali, ale když v další 100% šanci selhal střídající Zbořil, který snad z malého vápna míč otřel jenom o břevno naší branky! Poslední velkou šanci měl na druhé straně po zaváhání brankáře střídající Staňa Koutský, ale jeho pokus z velkého úhlu jen těsně minul hostující branku. V závěru jsme se zaměřili hlavně na udržení čistého konta, což se díky maximální bojovnosti a koncentraci všech  hráčů podařilo! Na šance bylo utkání určitě vyrovnané, ale fotbal se hraje na branky a ty stříleli jenom naši hráči. Ke klidnému průběhu utkání přispěla i zkušená trojice rozhodčích na čele s hlavním panem Šenkýřem, která za celý zápas nemusela řešit žádnou kontroverzní situaci.

REPORT: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu



Tatran Rousínov
Milan Řepka (brankář): Zápas se mi hodnotí velmi špatně. Nezískali jsme žádné body, přitom jsme měli na to, odvézt všechny tři. Vytvořit si venku šest gólových situací a neproměnit ani jednu, to je smutné. Byl to úplně jiný zápas než s Bystrcí, hráli jsme přesně tak, jak se po nás chtělo. Měli jsme výborné kombinace, díky kterým jsme se do šancí dostávali. Opět jsme se ale nevyvarovali chyb, které nás v každé zápase sráží dolů. Naopak Mutěnice potrestaly náš nedůraz ve vápně a své „šance“ proměnily.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - R. Weigl [-] , L. Kupčík [-] , M. Schüller [-] (69. D. Dekař [-] ) - M. Maňák [-] (77. S. Koutský [-] ) , D. Koštuřík [-] , R. Holešinský [-] , R. Svoboda [-] (89. M. Opluštil [-] ) , L. koplík [-] - M. Mokruša [-] (77. F. Lamáček [-] ) , P. Petrucha [-] (89. A. Prčík [-] )

Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Kříž [-] , P. Líznar [-] , M. Rozehnal [-] , P. Imramovský [-] - R. Kubáč [-] , Y. Guttler [-] (64. M. Zbořil [-] ) , R. Jašek [-] (64. M. Handlíř [-] ) , R. Lízal [-] , M. Divácký [-] - L. Obruča [-] -

ŽK: 50. L. koplík - 66. L. Obruča .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šenkýř Petr - SMEKAL Roman, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Václav Minařík
Tip experta: remíza

Souboj týmu, které jsou v tabulce na podobné úrovni skončí smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza