0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bosonohy se nevzdávají, tři body vystřelil Hladký - FOTO


Branky


5

Lednice se na jaře stále trápí a chybí ji i kousek toho pověstného štěstíčka. Ve svém třetím jarním utkání chtěli před svými fanoušky konečně prolomit smůlu a zvítězit. Bohužel jim radost neudělal hostující Hladký, který jedinou brankou zápasu zařídil svému týmu důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi důležité utkání Moravan nezvládl, nepomohla ani na krajský přebor vysoká divácká návšteva. Byl sice lepší ve hře s míčem ale trápil se především ve finální fázi. Nevytvořili si ani tolik šancí, do poločasové přestávky se tedy odcházelo za bezgólového stavu.

Ve druhém poločase se domácí výkonnostně zvedli a nebezpeční byli hlavně po stranách, bohužel opět chyběla kvalitní finální fáze, dravost před brankou a chuť vstřelit branku. Rozhodčí pouštěl tvrdší hru, čehož soupeř náležitě využíval. Branka ovšem přišla na druhé straně, v 72. minutě po rohu Lednice využil soupeř dokonale rychlého brejku na konci kterého byl Marcel Hladký. Po obdržené brance měl Moravan velkou převahu, ale nepodařilo se žádnou z šancí proměnit.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Miroslav Fóbl (asistent trenére): Všichni jsme si přáli tři body, celý týdenní cyklus jsme se připravovali. Bohužel se nám teď nedaří dosahovat našeho potenciálu, chybí nám i nějaké štěstí aby se k nám něco odrazilo a zase jsme se zvedli.




Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - D. Bucňák [-] , F. Grábl [-] , L. Ianosteac [-] , P. Mach [-] , L. Hovězák [-] , R. Kleiber [-] (68. M. Ruber [-] ) , O. Osička [-] , P. Simandl [-] , Z. Očenášek [-] (59. V. Kacr [-] ) , J. Ferby [-] (67. K. Lucký [-] )

FK SK Bosonohy
F. Uhlíř [-] - M. Svoboda [-] (67. P. Čoupek [-] ) , P. Táborský [-] , O. Osladil [-] , R. Havlík [-] (59. P. Dohnal [-] ) , M. Hladký [-] , M. Pavliš [-] , M. Kroutil [-] (73. P. Dedič [-] ) , T. Lukšija [-] , J. Šíma [-] , J. Havel [-]

ŽK: 81. L. Ianosteac - 37. M. Hladký , 55. J. Šíma , 62. J. Havel , 62. M. Svoboda , 91. T. Lukšija .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kučera Roman - DADÁK David, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Václav Minařík
Tip experta: výhra domácích

Lednice si na domácím hřišti půjde za vítězstvím.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích