Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

16.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"B" tým Líšně vyprovodil Kunštát šesti góly - FOTO


Branky


8

Mělo se jednat o tahák prvního se třetím týmem tabulky, nicméně Líšeň si nebrala servítky a i s posilami jednoznačně zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním jarním kole Jihomoravského krajského přeboru jsme na našem stadionu přivítali tým FK Kunštát. Hned v úvodu utkání získal míč u postranní čáry Dostálek, přihrává křížem na Gabriela, který našel v pokutovém území Bílka. Ten bohužel trefuje pouze brankáře, následná dorážka Dostálka však ve 4. minutě znamená vedení líšeňské Benfiky 1:0. Následné minuty se odehrávaly ve středu pole. Ve 39. minutě po faulu na Gabriela v pokutovém území kopal Fall pokutový kop, který s přehledem proměnil na 2:0 a tak skončil i první poločas.

 

Do druhé poloviny utkání jsme vstoupili s cílem co nejdříve vstřelit branku a rozhodnout zápas. To se povedlo. Veselý dlouhým výhozem od branky našel Džupenjuka, který pronikl do vápna, tam si narazil s Dostálkem a zvýšil vedení na 3:0. Po chvíli střílený centr Toczyského nachází Ferlaye a ten zvyšuje v 68. minutě na 4:0. Následně jsme zaznamenali absolutní nesoudnost hostujícího trenéra Horáka, který za nesportovní chování dostal červenou kartu a byl nucen opustit hřiště. V 76. minutě se trefil z první Toczyski na 5:0, kterému tuto branku připravil Weber a hned po soupeřově rozehrávce a zapresování se v 77. minutě trefil k tyči Džupenjuk na 6:0. V závěru utkání místo odkopnutí míče volila naše obrana zcela jinou variantu, po které jsme obdrželi branku na konečných 6:1. Do jarní části jsme vstoupili výhrou a těšíme se na další zápas.

Report: www.sklisen.com



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Michal Kugler (trenér): Chtěli jsme začít soutěž výhrou a to se povedlo. Věděli jsme, že Kunštát ma horší výstavbu od svojí branky, že je to brejkový tým a hráči jako Sehnal, Štencl, Bělohrádek potřebují prostor na svoji hru. Hráli jsme dnes trošku níž a to udělalo soupeři problém a vedlo k zisku tří bodů.Jdeme zápas od zápasu, těšíme se na Ratíškovice

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Líšeň neponechala nic náhodě a nastoupila hned se 6 hráči s ligovou smlouvou. Domácí nás přejeli důrazem i silovostí, po necelé hodině hry bylo rozhodnuto. Myslím si, že jsme pro lepší výsledek mohli udělat víc. Bohužel jsme dnes propadli v defenzivě i útočné fázi. Naši hráči měli po rychlých gólech z prvního poločasu hlavy dole a nenašel se na hřišti nikdo, kdo by naši úroveň hry pozvedl. Horší než nepovedený výsledek jsou ale 3 vážná zranění, která si z utkání v Líšni odnášíme.



Sestavy


SK Líšeň B
V. Veselý [-] - I. Gabriel [-] (68. M. Toczyski [-] ) , L. Fall [-] (77. M. Daněk [-] ) , T. Weber [-] , R. Bohuslav [-] (77. O. Štolba [-] ) , D. Džupeňuk [-] (77. V. Červík [-] ) , R. Dostálek [-] (68. M. Ferlay [-] ) , V. Minařík [-] , T. Bílek [-] , M. Bednář [-] , D. Rudyk [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Janíček [-] , T. Novotný [-] (76. M. Lick [-] ) , T. Prokeš [-] (51. T. Videman [-] ) , M. Psota [-] , M. Sehnal [-] (70. T. Adámek [-] ) , M. Štencl [-] , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-] (76. J. Konečný [-] ) , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-]

ŽK: 19. L. Fall , 73. D. Rudyk - 13. D. Hanák , 38. T. Prokeš , 65. M. Psota .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BODEČEK Adam - ŠPAČEK Jiří, ROSA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Lukáš Karásek
Tip experta: remíza

V souboji o čelo tipuji taky remízu, stejně jako na podzim. Líšeň má mladé běhavé mužstvo, ale zkušený tým z Kunštátu si s tím dokáže poradit a oba týmy odejdou po bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích