0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior se ve Vlachově Březí dočkal první jarní výhry


Branky


23

Nováček z Vlachova Březí čekal poslední zápas v soutěži se strakonickou rezervou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Kdo dorazil do Březí, přišel si na své. Fotbal od obou týmů bavil a fanoušci si mohli užívat parádní zápas. V prvních minutách si vytvořili náznaky šancí domácí, ale chyběla přesnost v zakončení. Na druhé straně hrozil Junior hlavě nebezpečnými hlavičkami, přičemž první zlikvidoval bravurně Kouba a druhá hlavička od Doležala skončila na tyči a následně jí na brankové čáře před dorážejícím Linhartem sebral brankář domácích. Kozlíci měli asi největší šanci v závěru půle, kdy dostali po zákroku Smoly možnost přímého kopu z hranice vápna. Lauda vsadil hodně na razanci a ke smůle domácích jeho dělovka lízla pouze břevno Moudrého branky. 

První jarní vítězství

Parádní fotbal pokračoval dál a po hodině hry se fanoušci dočkali konečně i tížené branky. Hosté získali v 64. minutě na své polovině míč a po rychlém brejku hlavičkoval po centru Vondrák do protipohybu brankáře, který už na míč nedosáhl. Junior tak vedl 1-0, ale místo navýšení vedení se možná zbytečně zatáhl a nechal domácí dál bojovat o body. Březí se tak dostalo ke třem nebezpečným centrům v řádu minut, ale chybělo pomyslné štěstí. První hlavička Laudy mířila těsně nad a následné dva pokusy Martínka zastavil Moudrý společně se břevnem. Domácí s přibývajícím časem otevřeli hru a v 81. minutě přišla pro Junior tížená branka, kdy Koškovi míč nádherně sednul a jeho dělovka skončila pod břevnem. Junior tak zvítězil 2-0 a dočkal se v poslendím kole na jaře své první výhry.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
FB FCVB: S fanoušky jsme se bohužel rozloučili porážkou, ale samotný zápas byl velká podívaná. Oba týmy měly své šance a brankáři předvedli své kvality. Ve druhém poločasu nám z našeho míče dal nejmenší hráč na hřišti branku hlavou, naše šance ztroskotaly na brankáři a břevně a v 81. minutě přišla pojistka Junioru, který tak oslavil vítězství.

FK Junior Strakonice B
Martin Linhart - trenér: Konečně! Na první jarní výhru jsme čekali až do posledního kola. Byl to zápas plný šancí a je až neuvěřitelné co se nám nepodařilo proměnit. Na druhé straně nás držel brankář Moudrý. Takhle se bojuje o vítězství každý z hráčů na place nechal vše. Pochválit musím celý tým ale vyzdvihnout bych chtěl dorostence Koška.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - A. Kravčenko [-] (48. V. Kautman [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , V. Plachta [-] (79. R. Hůrský [-] ) , J. Toncar [-] , Š. Kužvart [-] , F. Beránek [-] (39. L. Martínek [-] ) , R. Lauda [-] (60. R. Mráz [-] ) , J. Bízek [-]

FK Junior Strakonice B
P. Moudrý [-] - M. Boukalík [-] , Š. Vondrák [-] (87. T. Winter [-] ) , D. Doležal [-] (66. M. Čumpelík [-] ) , M. Linhart [-] , D. Míčka [-] (80. R. Novák [-] ) , E. Košek [-] , J. Baloušek [-] , P. Cibulka [-] , V. Peroutka [-] (50. L. Zvonek [-] ) , J. Smola [-]

Hráči zápasu: P. Moudrý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tupý Petr - PŠENIČKA Adam, KOBLÍŽEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Adam Novotný
Tip experta: remíza

Tenhle zápas se mi nechce vůbec tipovat. Oba týmy jsou, dá se říct, mojí součástí. Zůstanu tedy u kříže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kozlíci, jak se domácím přezdívá si doma body nechají.