2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov doma porazil Junior


Branky


18

V sobotu kromě boje o záchranu v Bavorově došlo také na derby, mezi Dražejovem a strakonickou rezervou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek rozhodl

Domácí Dražejov vstoupil do utkání aktivně a už po pár vteřinách mohl jít do vedení. Náhlík ale nezakončil přesně a tak si domácí museli počkat pět minut, než Matas svojí nádhernou ranou nedal Kozlíkovi šanci. Domácí branka nakopla a za další dvě minuty to bylo už o dvě branky. Kozlík nedosáhl na míč a Brožovu hlavičku uklidil Bračok do prázdné branky. Hosté působili jako opaření a skoro celý zbytek poločasu se proti perfektně hrajícím domácím hledali. Vysvobození přišlo ve 38. minutě, kdy odražený míč skončil u Balouška, který tak do poločasu snížil na rozdíl jediné branky i díky tomu, že Mertlovo přímý kop těsně minul branku.

 

Druhý poločas už moc fotbalu nenabídl a domácí si jednobrankové vedení pohlídali. Dražejov tak slaví vítězství v derby 2-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Domácí zápas, derby se Strakonicemi, jsme začali výjimečně aktivně a hlavně efektivně. Hned v první minutě měl šanci R. Náhlík. Bohužel nevyužil. Do vedení jsme šli krásnou střelou Matase v 5. min. Navýšení skóre přišlo o 2 min. později kdy T. Brož doslova přehlavičkoval hostujícího gólmana a Bračok měl pak poměrně lehkou pozici. Hosté moc ofenzivně nehrozili. Jedna šance se jim 7 min. před koncem poločasu ujala. Odražený centr umístil Baloušek. Mertl ještě mohl z přímého kopu upravit, ale parametry střely byly tak 10cm od šibenice. Druhý poločas jsme spíše dohrávali a hra se moc k vápnům nedostávala. Myslím že zasloužené vítězství. Poslední kolo doma hostíme Sedlici. Výborný defenzivním výkonem se prezentoval Filip brázda.




Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - M. Bračok [-] (77. D. Pojsl [-] ) , R. Náhlík [-] , T. Martínek [-] (27. D. Hlavin [-] ) , J. Matas [-] (60. D. Náhlík [-] ) , K. Krýsl [-] (87. J. Holfeld [-] ) , M. Mertl [-] (87. J. Solař [-] ) , T. Brož [-] , O. Koutský [-] , F. Brázda [-] , P. Poláček [-]

FK Junior Strakonice B
J. Kozlík [-] - M. Boukalík [-] , Š. Vondrák [-] , D. Doležal [-] (73. R. Novák [-] ) , V. Mrkvička [-] (68. V. Peroutka [-] ) , V. Hozman [-] , D. Míčka [-] (57. L. Zvonek [-] ) , D. Šefčík [-] , J. Baloušek [-] , P. Cibulka [-] , A. Novotný [-]

ŽK: 59. D. Hlavin - 52. P. Cibulka .
Hráči zápasu: F. Brázda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZUŠŤÁK Jan - PŘIBYL Petr, SOUKUP David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Vojtěch Janoušek
Tip experta: výhra hostů

Junior si po minulé prohře v derby spraví chuť a přiveze tři body. 0-2

Tip: remíza

Zde to b ude remíza.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích