1:1
(1:0)
92. F. Duba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 13:30

20.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice poprvé ztratily


Branky


24

Sedmnáct vítězství v řadě! Taková je konečná vizitka sousedovické jízdy v 1.B třídě skupiny B, kde je obral o body až ve dvacátém kole nečekaně Dražejov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poctivá hra domácích

Sousedovice působily od prvních minut v Dražejově nejistým herním projevem, a i když hosté dokázali ve skrumáži, po hlavičce Hracha do tyče, dostat míč do brány. Kvůli ofsajdu branka neplatila. Toho využily domácí a po půl hodině hry se z brejku řítili na bránu, kde Šrámek přihrával spoluhráči už do prázdné branky. Míč si ale srazil do branky vlastní hráč a tak branka byla nakonec připsána právě Šrámkovi. Domácí branka nakopla a mohli do poločasu odskočit Sousedovicím o tři branky, ale ani jedna šance nebyla proměněna.

Zachránce Duba

Druhý poločas přinesl opět vyrovnanou hru, ve které domácí odráželi snahy Sousedovic vyrovnat. Rozuzlení přišlo až v nastaveném čase, kdy hosté trestali jedinou chybu domácích v poločase. Míč se propadl přes všechny hráče až na zadní tyč k Dubovi a ten tak s lehkostí do prázdné brány vyrovnal. Dražejov i tak podal slušný výkon a jako první obral Sousedovice o body, za remízu 1-1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Do zápasu jsme šli s tím, že můžeme jen překvapit. Fyzicky, herně i rychlostně vybavený mladý tým hostů působil však poměrně nejistě. První branku dali sice hosté, ale branka byla však pro ofsajd zrušena. Nám se naopak po chvíli gól vstřelit podařilo. Přečíslili jsme obranu hostů a Šrámek již přihrával před prázdnou bránu Bračokovi. Stoper si však balon srazil sám do vlastní sítě a ulehčil nám zakončení. Do poločasu jsme měli ještě dvě 95% šance. Bohužel jsme skóre nenavýšili. Druhá půlka se nesla v duchu té první. Počínali jsme si zodpovědně při bránění a poměrně přesně při přechodu do útoku. Vydrželi nám i fyzické síly, což jsem nečekal. Naneštěstí nás jediná chyba v nastavené čase stála první jarní tři body. Propadlý balon proskákal až k Dubovi, který jen dorazil za čáru. Konečný výsledek, s týmem co ještě ani jednou neztratil nás mrzí, ale bereme. Nyní nás čeká důležitý dvojzápas. Pátek doma Bavorov a v neděli do Prachatic.

FC Znakon Sousedovice
Radek Pintíř - trenér: V tomto zápase se nám nedařila kombinační hra a chyběla přesnost v rozehrávce. Soupeř byl více agresivnější v osobních soubojích. V závěru jsme zachránili aspoň bod.



Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - P. Poláček [-] , L. Šulda [-] , F. Brázda [-] , T. Hrčka [-] - M. Mertl [-] (90. M. Hrubý [-] ) , J. Matas [-] , K. Krýsl [-] (83. J. Solař [-] ) , T. Hynek [-] - V. Šrámek [-] , M. Bračok [-] (59. D. Pojsl [-] ) -

FC Znakon Sousedovice
T. Holý [-] - D. Petráň [-] , D. Brož [-] (53. J. Šourek [-] ) , J. Hrach [-] , O. Vaněček [-] , D. Marcinko [-] , Š. Fábera [-] , L. Duba [-] (59. P. Masák [-] ) , M. Hromíř [-] , O. Šimek [-] , F. Duba [-]

ŽK: 28. K. Krýsl , 68. F. Brázda , 80. J. Matas , 83. T. Hynek , 86. P. Brož , 92. J. Solař - 61. J. Hrach , 68. O. Šimek .
Hráči zápasu: F. Brázda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PÁNEK Milan - VOKÁČ Václav, FIŘT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lídr tabulky si z Dražejovem poradí a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Dražejov se doma bude trápit. 0:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů