1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ve Volyni skončilo dělbou bodů


Branky


27

Po nečekané prohře s Husincem čekalo na hráče Slavoje derby. Sedlice chtěly napodobit podzimní zápas, který doma vyhrály poměrem 3-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání se hostům povedl náramně, když už v první minutě vstřelil nikým nehlídaný Vaněk první branku. Domácí ale inkasovaná branka nabudila a za deset minut dokázal Slavoj srovnat. Brabcovu střelu ještě dokázal zlikvidovat Vančát, ale na dorážku Vávry už byl krátký. Kdo nestihl začátek, tak mohl litovat, neboť další branka už v zápase nepadla.

První poločas se hrál ve velké intenzitě a druhý na to dokázal navázat na jedničku. Sedlice se sice dostávaly do územní převahy, ale žádná ze šancí v síti Mrázovi branky neskončila. Volyně naopak měla největší šanci až v závěru utkání, ale selhalo zakončení. Sobotní derby tak skončilo remízou 1-1.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Začátek zápasu jsme měli velmi špatný. Už v 1. minutě jsme naprosto propadli v obranné fázi a nechali úplně volného sedlického útočníka na malém vápně a ten svojí šanci v klidu proměnil. Naštěstí nás tato branka nakopla k lepšímu výkonu. V 11. minutě Hájek přihrál milimetrovým pasem do samostatného úniku Brabce ale jeho střelu brankář pouze vyrazil před sebe a z dorážky se prosadil Vávra. Do konce poločasu byl zápas velmi běhavý a ve velké intenzitě. Po změně stran jsme se zbytečnými fauly dostávali pod územní tlak, ale naštěstí si žádnou větší šanci hosté nevypracovali. My jsme si tutovou šanci nechali až úplně na poslední minutu ale bohužel jsme jí nedokázali proměnit.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Janoušek [-] (86. P. Pubal [-] ) , P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] (70. R. Prihara [-] ) , J. Brabec [-] , A. Mack [-] , F. Frček [-] , P. Rojík [-] (64. J. Čužna [-] ) , F. Dlouhý [-] , M. Vávra [-] (82. K. Hájek [-] ) , J. Chvosta [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - Z. Mikeš [-] , J. Petráš [-] , P. Koutenský [-] , D. Houzar [-] - D. Dumský [-] , M. Čapek [-] , M. Zíka [-] , D. Janoušek [-] - P. Vaněk [-] (69. J. Panuška [-] ) , J. Novák [-] (61. M. Sladký [-] )

ŽK: 55. F. Dlouhý , 66. P. Hájek , 73. J. Čužna , 75. R. Prihara - 47. J. Novák , 57. M. Zíka , 66. D. Houzar , 84. Z. Mikeš . ČK: 88. M. Zíka .
Hráči zápasu: M. Vávra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marek Vladimír - PÁNEK Milan, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Lukáš Šimák
Tip experta: výhra hostů

Mladý tým Volyně nebude stačit na zkušenou Sedlici.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zajímavý souboj nabízí tento zápas, který skončí smírem.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza