1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 11:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí otočilo duel s Tatranem


Branky


25

Rezerva Tatranu dokázala v minulém kole získat první jarní bod za remízu s B týmem Strakonic a body chtěli hráči Prachatic získat i v duelu se Březím, které minulé kolo doma porazilo Cehnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích bez finální fáze

Na výborně připraveném hřišti v Záblatí se od prvních minut hrál hodně vyrovnaný fotbal ve kterém měl každý tým svoje výhody. Prachatice držely víc míč na svých kopačkách, ale finální fáze domácím vůbec nevycházela a častokrát skončil v míč po špatné přihrávce v zámezí. Hosté ze Březí zase měli mnoho standardních situací, ale spíš z nich těžili domácí na rychlé brejky. Padesátka diváku si musela na první branku duelu počkat až do 33. minuty. Hostující Kukla nezachytil míč, ten se dostal ke Kasíkovi, který pelášil k vápnu. Brankář hostů zbytečně vyběhl, domácí snajpr se kolem něho otočil a z velkého úhlu i s troškou štěstí dokázal poslal Tatran do vedení. Poločas už žádnou jinou branku nenabídl a Tatran tak po půli těsně vedl.

Otočka v závěru

Druhý poločas začal opět vyrovnanou hrou, která ale přinesla branku do hodiny hry. V 59. minutě se míč dostal na vápno k Danielovi a ten nechytatelnou střelou pro Růžičku vyrovnal stav utkání. Branka hostujícího obránce odšpuntovala sérii šancí, kdy nejprve hostující Hubáček neproměnil samostatný únik na brankáře a při následné snaze o získaní míče se srazil hlava na hlavu s domácím obráncem. Na druhé straně poté mířil vedle Kovář, poté hostující přímý kop poslal Martínek pouze do náruče brankáře a vše zakončila střela Hrbka, která orazítkovala spojnici. Střídání v šancích pokračovalo a ta další pro hosty přišla v 85. minutě. Střídající Lauda rozehrál další přímý kop, který na zadní tyči vrátil Toncar do ohně a před brankou nehlídaný Bízek poslal Březí do vedení. V závěru museli domácí všechny síly soustředit do útoku a hosté mohli hrozit z brejků. Po jednom takovém vybojoval opět Lauda míč, poslal do úniku Bartůňka a ten svým centrem přes vápno našel na zadní tyči Hubáčka. Březí tak otočilo duel v Záblatí a porazilo Tatran 3-1.



Ohlasy k zápasu



FC Vlachovo Březí
FB FCVB: Ze Záblatí, díky zlepšenému výkonu ve druhé půli, vezeme tři body za vítězství 3-1.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Růžička [-] - A. Kasík [-] , T. Kovář [-] , D. Kukačka [-] (68. M. Grametbauer [-] ) , P. Miesbauer [-] , P. Řezník [-] (54. P. Hlouška [-] ) , M. Gramblička [-] , M. Trost [-] , J. Hrbek [-] , F. Kolda [-] , J. Luňáček [-] (81. D. Lachkovič [-] )

FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - J. Lukeš [-] (86. R. Bartůněk [-] ) , R. Kalčík [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , J. Toncar [-] , F. Beránek [-] (46. Š. Kužvart [-] ) , V. Plachta [-] (46. J. Hubáček [-] ) , L. Martínek [-] (71. R. Lauda [-] ) , M. Hojdekr [-] , J. Bízek [-]

ŽK: 78. J. Luňáček - 15. R. Kalčík , 23. J. Bízek , 31. F. Daniel , 82. Š. Kužvart .
Hráči zápasu: J. Bízek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jarolím Jiří - PRŮCHOVÁ Nikola, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Josef Šourek
Tip experta: výhra hostů

Prachatice se střelecky trápí, Vlachovo březí potvrdí čtvrté místo a vyhraje 1:2.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů