Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opožděný vstup do jara zvládly Sousedovice bez chyby


Branky


22

Po kontumační výhře nad Husincem si museli hráči Sousedovic počkat do prvního dubnového víkendu na ostrý zápas. Ten je čekal v Chelčicích, kde domácí chtěli navázat na vítězství s Bavorovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sousedovice v laufu

Hosté vletěli do zápasu jako uragán a už po dvou minutách se dostali zásluhou Hromíře do vedení. Domácí mohli hned na to odpovědět, ale jejich šance bohužel v síti neskončila. Hosté po této šanci převzali iniciativu a v rozmezí deseti minut od 25. minuty se prosadili postupně kapitán Jan Hrach a svým druhým gólem Marek Hromíř. Poločas tedy přinesl na těžkém terénu jednoznačný výsledek.

Hattrick Hromíře

S tím, čím si domácí do druhé půle se během prvních pár minut rozpadlo v prach. Po změně stran se totiž už po pěti minutách hry prosadil Vaněček a za dalších sedm minut dokonal Hromíř hattrick. Zápase se poté už jen dohrával a hosté mohli přidat i další branky. I když žádná z dalších šancí v síti neskončila, Sousedovice to mrzet nemuselo, protože vyhráli 5-0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Na těžkém terénu se hosté dostali rychle do vedení a my jsme z naší jediné šance branku nedali. Do poločasu padly ještě dvě branky a bylo po zápase. Příští víkend budeme chtít získat tři body v Hošticích.

FC Znakon Sousedovice
Radek Pintíř - trenér: V tomto zápase nám pomohla rychle vstřelená branka, která mužstvo uklidnila. Celý zápas jsme měli hru pod kontrolou a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Chelčice
L. Turek [-] - T. Kouba [-] , J. Hajný [-] , V. Tesař [-] (60. J. Koloušek [-] ) , M. Švec [-] , M. Šácha [-] (50. A. Brtna [-] ) , J. Skála [-] (60. F. Čížek [-] ) , H. Buzhdyhan [-] (66. P. Sheba [-] ) , J. Křenek [-] , J. Turek [-] , M. Machnyk [-] (66. M. Kiš [-] )

FC Znakon Sousedovice
T. Holý [-] - O. Vaněček [-] , D. Brož [-] , J. Hrach [-] (81. D. Petráň [-] ) , P. Masák [-] , M. Křiváček [-] (81. T. Frýda [-] ) , J. Šourek [-] (46. L. Duba [-] ) , D. Marcinko [-] , M. Hromíř [-] (60. O. Rataj [-] ) , O. Šimek [-] , F. Duba [-]

ŽK: 33. F. Duba .
Hráči zápasu: M. Hromíř .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - SMOLA Martin, VOKÁČ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté jdou za postupem a z Chelčic si dovezou výhru.

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra domácích

Tady bych nejraději netipoval. Zkusíme se porvat a vyhrát. Hosté jsou velmi kvalitní a silný soupeř. 2:1

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů