0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 11:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně zvítězila v Záblatí nad Tatranem


Branky


22

Po porážce v Hošticích poměrem 1-3 čekal B tým Tatranu domácí zápas s volyňským Slavojem, který první jarní duel vyhrál s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ukázková branka do šatny

Hráčům od první minuty znepříjemňoval pobyt na hřišti hustý déšť a vítr. Tatran byl od první minuty aktivnější, ale žádná z jejich šancí neohrozila volyňského Mráze v brance. Slavoj se postupně dostával do hry a začal mít nad domácími navrch. Odměnou za zvýšenou aktivitu byla před koncem poločasu branka Čužny, který se nejrychleji zorientoval po přímém kopu.

Boj o střed hřiště

Ve druhé půli se vytratila fotbalovou a ze hřiště se stalo spíš bahnité pole. Domácí se snažili vyrovnat, ale nedostávali se do vážnějších příležitostí. Hosté mohli odskočit do dvoubrankového vedení zásluhou Chvosty, ale ten trefil pouze tyč. Slavoj to ale mrzet nemuselo, protože ze Záblatí vezou i tak tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Zápas se odehrál ve velmi těžkých podmínkách, kdy celý zápas hustě pršelo a foukal silný vítr. V úvodních minutách byli domácí lepším týmem a vytvořili si nějaké střelecké pokusy ale všechny končili hodně mimo branku. Postupem času jsme se převzali otěže zápasu a byli aktivnějším týmem. Dostali jsme se do dobrých situací, ale vinnou těžkého terénu jsme nedokázali proměnit. V poslední minutě prvního poločasu rozehrál Petr Hájek přímý volný kop, kde si míč na zadní tyči našel Dlouhý. Jeho pokus ještě brankář vyrazil, ale pohotovým zákrokem se prosadil Čužna a vsítil první branku. Ve druhém poločase, i vinnou nepříznivých podmínek, to byl spíše boj o střed hřiště. Jedinou větší šanci měl Chvosta, který nastřelil tyčku.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
M. Osvald [-] - M. Gramblička [-] , T. Kovář [-] (73. P. Hlouška [-] ) , D. Kuzma [-] , A. Vlk [-] , D. Kukačka [-] , K. Wagner [-] , J. Hrbek [-] , J. Fürbach [-] (46. F. Toušek [-] ) , F. Kolda [-] , J. Růžička [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Janoušek [-] , P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] , J. Čužna [-] (46. P. Gašpar [-] ) , K. Hájek [-] (73. R. Prihara [-] ) , F. Frček [-] , P. Rojík [-] , F. Dlouhý [-] , M. Vávra [-] (77. M. Kofroň [-] ) , J. Chvosta [-] (91. B. Šitner [-] )

ŽK: 35. M. Gramblička , 85. K. Wagner - 17. P. Hájek , 48. F. Frček , 85. F. Dlouhý . ČK: 88. K. Wagner .
Hráči zápasu: J. Čužna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Milan - BRYCH Jiří, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rezrva Prachatice , pokud chce být do další fáze jara musí vyhrát a opustit nepříliš klidné vody blíže dnu a odpíchnout se na klidnou hladinu. Zde vydřou domácí tři body.

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: remíza

Pokud domácím přijdou pendlové, mohlo by to skončit dělbou bodů. 2:2

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů