0:1
(0:1)
20. V. Čuřík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné vyhrála v Boršově


Branky


20. V. Čuřík (vl.)
16

Béčko Roudného k víkendovému zápasu zajíždělo do Boršova a bylo posíleno o několik dorostenců, neboť áčko hrálo ve stejný čas. I tak to ale tým trenéra Rybáka zvládl a o jednu branku zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favoritem byl hostujicí tým a ten šel do vedení po dvaceti minutách, když si centr Horejše srazil do vlastní brány Čuřík. Pak už patřil zápas oběma brankářům. Domácí Jozef Polomčak a hostujicí Šimon Hošna své brány zavřely a žádný ze střelců se už neprosadil. Pro hosty důležitá výhra, ke které došly s několiak dorostenci v sestavě a za týdne jim k jistotě třetího místa stačí neprohrát doma, proti čtvrtým Ledenicím. Boršov jede poslední kolo do Větřního, které je před ním o tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): "Jelikož jsme hráli ve stejný čas jako náš A tým, šli jsme do zápasu s 6 dorostenci, kteří ještě navíc měli v nohách dopolední zápas. Ale řekli jsme si, že uděláme maximum pro to, abychom vyhráli a upevnili si 3. místo tabulce. Od začátku jsme byli převážně na balonu my, ale domácí pozorně bránili a do žádných velkých šancích nás nepouštěli. Až ve 20. min centroval z levé strany Horejš a domácí Čuřík si srazil balon do vlastní sítě. Potom jsme měli ještě několik závarů po rohách, ale domácí podržel golman. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že se budeme snažit hrát pořád stejně a mít balon pod kontrolou. Dostali jsme do několika tutových šancí, ale co jsme opět neproměnili, to bylo někdy až k nevíře. Domácí se také postupně dostávali do hry a chvílemi to byla hra nahoru a dolů. Naštěstí se nám podařilo vedení udržet a příští týden nám v přímém souboji o 3. místo s Ledenicemi stačí uhrát bod. Ale na to určitě nebudeme chtít spoléhat a budeme chtít vyhrát a natáhnout sérii výher na sedm. Velké poděkování ještě znovu patří klukům z dorostu."



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Polomčák [-] - R. Řežáb [-] , J. Macík [-] , J. Zedek [-] (59. S. Čutka [-] ) , J. Wagner [-] , T. Kéri [-] , J. Lísal [-] , V. Čuřík [-] , J. Staněk [-] (86. J. Havlíček [-] ) , T. Dvořák [-] , R. Kofroň [-] (46. J. Korbel [-] )

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - D. Horejš [-] (63. D. Hryhorenko [-] ) , M. Michálek [-] , D. Hrouda [-] , J. Král [-] , P. Jusufi [-] (86. J. Lerch [-] ) , R. Jinšík [-] , T. Walter [-] (46. N. Fesenko [-] ) , P. Volák [-] , Š. Kalina [-] , A. Stankay [-]

ŽK: 17. J. Lísal , 45. R. Kofroň - 38. T. Walter , 71. M. Michálek , 74. P. Jusufi .
Hráči zápasu: J. Polomčák - Š. Hošna .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ŤUPA Michal, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Mladící z hostující rezervy vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů