6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné nepřipustila žádné překvapení


Branky


14. R. Jinšík , 25. M. Benda , 35. M. Benda , 63. J. Král , 65. D. Hrouda , 74. A. Točík (vl.)
19

Béčko Roudného o víkendu přivítalo na svém hřišti Frymburk a chtělo stoprocentně navázat na řadu výher. A to se mu povedlo. Od začátku utkání jasně dominovalo a zaslouženě zvítězilo vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 První branku dala domácí rezerva ve 14.min, když se po rohu Krále objevil zcela sám na malém vápně Jinšík a hlavou poslal míč k tyči. Následovaly dvě branky Bendy, který zakončoval krásné akce z pravé strany. Jednu mu připravil ve 25min. Hrouda a druhou ve 35min. Tomášek.
Ve druhém poločase bylo vidět, že domácí mají pořád chuť, i když už hra nebyla taková jako v první půli. Ale stále měl domácí tým více ze hry, hosté hrozili pouze z pár brejků, které si domácí tým uhlídal. Další branku přidal v 63min. Král po přihrávce Goretkiho, když se ujala jeho dalekonosná střela o břevno. Hned v 65.min. se prosadil Hrouda po přihrávce Jusufiho. Na konečných 6:0 upravil vlastní brankou Točík, který si srazil do branky centr Jinšíka.

Zdroj: malseroudne.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): "Chtěli jsme potvrdit řadu výher a hlavně postoupení na 3. místo tabulky a utkání zvládnout za 3 body. Také jsme měli z podzimního utkání ve Frymburku co napravovat, když jsme tam sehráli jedno z nejhorších utkání sezony. A navíc jsme chtěli také konečně před domácími diváky zvládnout zápas nejenom výsledkově, ale i herně. Myslím, že se nám to vše povedlo a to i přesto, že jsme soupeře pustili do několika šancí, které pochytal Hošna, jsme si zápas od začátku do konce pohlídali. Kluci měli chuť, chtěli balon, nebáli se hrát a odměnou jim byl tento vysoký výsledek, a to jsme ještě několik velkých šancí neproměnili. Zápas byl z naší strany hodně povedený a kdybychom takto odehráli většinu zápasů v sezoně jako za poslední 3 kola, byli bychom v tabulce ještě výše."




Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - M. Benda [-] (60. P. Jusufi [-] ) , L. Skála [-] , D. Hrouda [-] , P. Červený [-] , J. Král [-] , R. Jinšík [-] , J. Tomášek [-] , A. Goretki [-] (73. T. Boček [-] ) , F. Pazourek [-] , P. Volák [-] (65. D. Horejš [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - O. Malák [-] , F. Fatura [-] , D. Antl [-] - M. Králik [-] (82. K. Reif [-] ) , M. Malina [-] , L. Brůha [-] , M. Račák [-] , L. Řepa [-] (68. R. Bagoni [-] ) - A. Točík [-] , S. Budík [-]

Hráči zápasu: M. Benda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: BENÁT Petr - DIMITROV Nikolaj, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

V Roudném to nebude nic lehkého,ale věřím golmánkovi, že neinkasuje a tak si odvezeme minimálně bodík.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

29. 5. 2023 07:26
výhra domácích