Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


23

Slibně rozehranou jarní premiéru měli hráči B-týmu Malše Roudné. U první Zlaté Koruny vedli za necelou půlhodinu rozdílem dvou gólů, ale favorit do přestávky vyrovnal a před zraky trenéra Jablonce Davida Horejše, který využil repre přestávky a přijel se podívat na syna, dokonal obrat po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K prvnímu jarnímu utkání zavítala rezerva Malše Roudné k vedoucím celku tabulky. Od začátku měla Zlatá Koruna více ze hry a balon pod kontrolou, ale ve 24.minutě využil hostující tým zaváhání domácí obrany a Jusufi dával do prázdné na 0:1. Uběhlo sotva pár minut a Stieranka nádhernou střelou pod břevno z 25 metrů nedal domácímu golmanovi šanci a bylo to 0:2. Domácí se však nepoložili, spíše naopak ještě víc soupeře zatlačili. Hostům se vůbec nedařilo podržet vepředu balon, nebo více kombinovat a všechny balony se jim hned vraceli zpátky a jejich obrana byla pod velkým tlakem. Ve 38´ po podskočeném balonu se domácí tým pustil do brejku a ten zakončil Konečný 1:2. Po dalších pěti minutách potrestal další naši chybu z trestného kopu Šebelka. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:2. Do druhé půle chtěla hostujicí rezerva zvyšit aktivitu a snažit se více podržet balon. To se jí nedařilo. Balon hosty neposlouchal. Naopak domácí tým vsadil na dlouhé nákopy a v 57´ domácí tým dokonal Konečným obrat na 3:2.

Zdroj: malseroudne.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): S mladým týmem stále sbíráme zkušenosti, ale chyby děláme z nepozornosti a to nás stojí spousty bodů. Ale veřím, že v dalším utkání to zlomíme a nějaké body doma s Kaplicí B uhrajeme."



Sestavy


SK Zlatá Koruna
M. Trnka [-] - M. Kalista [-] (46. M. Rytíř [-] ) , M. Kroneisl [-] , M. Kroupa [-] , J. Wagner [-] - M. Král [-] , J. Šebelka [-] , F. Persán [-] , L. Konečný [-] - V. Beránek [-] , J. Sláma [-] (69. M. Štěpánek [-] )

TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - F. Stieranka [-] , M. Bartoš [-] , D. Hrouda [-] , P. Červený [-] (81. D. Horejš [-] ) , J. Král [-] , P. Jusufi [-] , R. Jinšík [-] , J. Tomášek [-] (86. T. Boček [-] ) , P. Volák [-] , A. Stankay [-]

ŽK: 15. V. Beránek , 39. J. Wagner , 74. J. Šebelka - 22. R. Jinšík .
Hráči zápasu: L. Konečný , J. Šebelka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ŤUPA Michal, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Áčko Roudenských hraje až v neděli, proto je možné, že do Zlatky bude povolaná nějaká delegace z prvního mužstva. Koruna má ale dobrý, silný a zkušený tým, navíc výhodu domácího prostředí a tak si myslím, že zápas na svém malém hřišti opanuje.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zlatá Koruna je jasný favorit. Na tuto soutěž má neskutečné mužstvo, B tým Roudného je vždy velký otazník ale ve Zlaté Koruně určitě nevyhrají. Vidím to na jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích