3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká doma přetlačila Milevsko


Branky


9. T. Pecka , 30. T. Pecka (p.) , 83. Z. Stráský - 73. J. Hadáček
16

Hluboká doma nepoznala na jaře hořkost porážky a tuto bilanci si chce tým z podzámčí udržet do konce sezony. Jako první ze dvou soupeřů na Hlubokou čekal tým z Milevska.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelec Pecka

Domácí vykročili za neporazitelností bravurně a už po devíti minutách vedli. Nedorozumění vzduchotechniků v obraně využil střelec posledních kol, Tomáš Pecka. Hlubocký snajpr navíc po půl hodině hry dostal možnost vstřelení branky, když hostující brankář Lalák fauloval a sudí Němec musel tento zákrok ocenit penaltou a žlutou kartou navíc pro brankáře hostí. Pecka navíc svůj kop proměnil a domácí tak vedli po poločase 2-0.

Šancí mnoho, branka jedna

Druhá půle byla ve znamení dobývání vzduchotechniků, kteří se snažili se zápasem něco udělat. Šance Marvana, ani následné šance se do branky domácích nevešly a tak snížení přišlo až v 73. minutě, když se prosadil Hadáček. Tlak začal narůstat, ale místo vyrovnání přišel kolaps. V 83. minutě se dostali domácí do útoku, na jehož konci stál Stráský. Čtyřicetiletý hráč Hluboké sice nejprve nastřelil tyč, ale míč se opět odrazil k němu a podruhé se nemýlil. Závěr přinesl ještě dvě šance Milevska, kdy nejprve napálil střídající Kutil tyč a střelec jediné branky Hadáček následně orazítkoval břevno. Nebýt nemohoucnosti v zakončení, tak to mohlo dopadnout úplně jinak. Takto ale Hluboká porazila doma Milevsko 3-1.



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Miroslav Strnad - trenér: Třetím gólem nás domácí zabili Taková prohra mrzí dvojnásob, ale tohle se opakuje už poněkolikáté v sezoně. Rozhodně jsme tu nebyli horším týmem, nicméně dostáváme strašně laciné góly – první po nakopnutém balonu z půlky, kdy si s tím neporadíme, pak penalta… Ve druhé půli hrajeme převážně na jejich půlce, snažíme se vyrovnat, máme šance a oni nám dají gól z ničeho na 3:1. Tím nás zabili. Kvalitu v zakončení samozřejmě mají. My naopak dáme tyčku, břevno, pár balonů proletí těsně vedle… Bohužel, taková je naše aktuální realita.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - T. Antoš [-] , J. Krejčí [-] - M. Blažek [-] , D. Rottenborn [-] (63. D. Šuba [-] ) , V. Hrachovec [-] , J. Funda [-] , J. Rubick [-] , T. Pecka [-] - T. Křiváček [-] (74. K. Havlík [-] ) , P. Hájek [-] (74. Z. Stráský [-] )

FC ZVVZ Milevsko
L. Lalák [-] - R. Bártík [-] , M. Kálal [-] (70. T. Pich [-] ) , M. Málek [-] , V. Přibyl [-] , D. Petřík [-] (46. O. Souček [-] ) , A. Kotrba [-] (77. Š. Kutil [-] ) , J. Hadáček [-] , J. Marvan [-] , T. Vakoč [-] , O. Kosobud [-]

ŽK: 28. D. Petřík , 30. L. Lalák , 70. J. Marvan , 84. T. Pich .
Hráči zápasu: T. Pecka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Němec Václav - PRAVDA Luboš, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Rezek
Tip experta: výhra domácích

Hluboká je doma silná a myslím si, že zápas s Milevskem zvládnou s přehledem. 3-0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V ráji sportovního areálu na Hluboké body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích