2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov rozhodl o duelu s Týnem už za půl hodiny


Branky


19

Fotbalisté Jankova chtěli v neděli odčinit špatný výkon z duelu v Třeboni a jako soupeř přijel nevyzpytatelný Týn.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup Jankova

Jankov, nabuzený ještě navíc sobotní výhrou Prachatic, se do zápasu opřel a ve třetí minutě už mohl poprvé slavit. Domácí vybojovali míč a spustili akci, na které se vystřídali Hofmann, Řepa a Točík. Poslední zmiňovaný poslal přesný pas Votavovi, který obešel obránce a následně zahrál na housle brankáři Týna. Hosté mohli hned vyrovnat, ale Mezera si vylámal zuby na chytajícím Skálovi. Domácí poté měli své šance, ale ujala se až ta po půl hodině hry. Hanzlík rozehrál rohový kop, míč se dostal až ke Kočerovi a ten svojí ranou k tyči nedal Vachutovi šanci. Týn tak i přes větší držení míče po první půli prohrával poměrem 0-2.

Zkušeně pohlídáno

Druhý poločas též přinesl rychle slibné šance. Nejprve Dobalův míč do vápna nadělal domácí obraně velké problémy a následně Hofmann na druhé straně orazítkoval tyč. V pozdější fázi utkání se znovu u míče objevil Mezera, kterého ale na brankové čáře vychytal Skála. Víc už si hosté nevypracovali a tak Jankov slaví vítězství 2-0, které si zkušeně ve druhé půli až na výjimečné chvíle pohlídal.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Web SK Jankov: Oproti předchozímu zápasu v Třeboni jankovští nastoupili do utkání s Týnem odhodlaněji, na hřišti předvedli bojovný výkon a odměnou jim za to jsou veledůležité tři body. K těm je nasměroval svou premiérovou trefou Matěj Votava už ve 4. minutě. Po půlhodině hry přidal druhou branku Daniel Kočer a dvougólový náskok už zelenobílí ve zbytku utkání úspěšně uhájili. Olympie, která “anglický” týden zahájila nečekanou remízou s Jindřichovým Hradcem, neuspěla ani ve středu v Trhových Svinech, ani v neděli v Precis aréně.




Sestavy


SK Jankov
J. Skála [-] - L. Kočí [-] , A. Hanzlík [-] , V. Jirkovský [-] , L. Hofmann [-] (69. M. Hüttner [-] ) , J. Řepa [-] (83. J. Vokurka [-] ) , D. Točík [-] (57. J. Píša [-] ) , D. Kočer [-] (41. P. Borovka [-] ) , M. Rachač [-] , M. Votava [-] , T. Kupka [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - L. Maxa [-] , V. Dobal [-] , J. Mezera [-] (83. M. Pešta [-] ) , J. Hudeček [-] , J. Brom [-] , M. Račák [-] , J. Liška [-] (46. M. Beránek [-] ) , M. Šálený [-] , J. Meidl [-] , M. Procházka [-]

ŽK: 62. A. Hanzlík , 76. P. Borovka - 21. M. Procházka , 59. V. Dobal , 61. L. Maxa .
Hráči zápasu: J. Skála .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: LEIŠ Filip - DUNOVSKÝ Karel, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Tomáš Čakrt
Tip experta: výhra domácích

Jankovu jde o hodně, hostům o nic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů