J. Makoš 8.
I. Horák 19. (p.)
2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průcha sestřelil hattrickem Tatran


Branky


8. J. Makoš , 19. I. Horák (p.) - 25. M. Průcha , 65. M. Průcha , 88. M. Průcha
15

Jiskra v prvním jarním kole podlehla doma Hluboké 0-2 a ke druhému zamířila do Prachatic. Tatran sice vysoko prohrál v Táboře, který měl na výpomoci šest hráčů z áčka, ale doma dokáže soupeře pozlobit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený začátek Tatranu

A síla domácích na jejich hřišti se potvrdila už v 8. minutě zápasu, když se prosadil Makoš. Tatran vstřelená branka nakopla a v 19. minutě odpískal po zákroku Týnavského sudí Němec penaltu. K té se postavila zimní posila Ivo Horák a ten nedal brankáři hostů šanci. Ve 25. minutě se ale osmělili i hosté, když od břevna poslal míč do branky Tatranu Martin Průcha. Tatran poté mohl opět navýšit svůj náskok, ale aktivní Jakub Rauscher nejprve střelou svojí levou nohou našel pouze brankáře Kopeckého a poté v další šanci napálil z halfvoleje břevno. Poločas tedy skončil jednobrankovým vedením Tatranu.

Hattrick Průchy

Tatran si uvědomoval důležitost utkání a tak druhý poločas byl spíše zatažený a nechával útočit hosty z Třeboně. Jiskru ale trápí koncovka a tak dlouho žádná velká šance nepřicházela. V 65. minutě ale došlo k nedorozumění v obraně domácích a Průcha tak z dorážky do prázdné branky vyrovnal na 2-2. V 83. minutě mohl vrátit Kasík vedení na domácí stranu, ale míč, který si chtěl ještě připravit, pořádně nezpracoval a hostující brankář tak měl lehkou práci. A tak přišla 88. minuta! Domácí Kováč prohrál souboj jeden na jednoho a Martin Průcha tak dokonal hattrick. Jiskra tedy nakonec v Prachaticích zvítězila 3-2.



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
Jiří Pěsta - Facebook Tatranu: Vedli jsme po dvaceti minutách o dva góly a místo toho, abychom další dva do půle přidali, tak jsme naopak branku inkasovali. Měli jsme velké šance, ale nic z toho nebylo. To byla obrovská škoda, mohli jsme si vytvořit náskok. Do druhého poločasu se šlo s tím, že to ubráníme. Třeboň však dostala herní odvahu a zápas šťastně otočila. Bylo to však po našich hrubých chybách. Byla tam špatná komunikace v obraně a Třeboň naše chyby potrestala. Když jsme čtvrt hodiny před koncem zase začali hrát, tak již bylo pozdě. Na tento zápas jsme hodně vsázeli, chtěli se výhrou psychicky zvednout. Nepovedlo se, ale hrajeme dál. Jedeme do Týna, zkusíme to tam. Hlavně se bude bojovat doma, kluci nemají co ztratit, při naší ztrátě se dá říci, že se může hrát s klidnou hlavou a uvidíme. Bojujeme dál, uděláme pro záchranu vše a buď se to povede, nebo ne.




Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Coufal [-] - F. Král [-] , J. Makoš [-] (85. P. Řezník [-] ) , J. Rauscher [-] , S. Legdan [-] , A. Kasík [-] , J. Pravda [-] , I. Horák [-] (68. T. Kovář [-] ) , J. Luňáček [-] , D. Kováč [-] , P. Škopek [-] (78. T. Pravda [-] )

TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - M. Pfeifer [-] (60. Š. Candra [-] ) , M. Průcha [-] , M. Rezek [-] , J. Zavadil [-] (60. M. Franěk [-] ) , V. Týnavský [-] , J. Kubata [-] , L. Hromádka [-] , J. Matoušek [-] , D. Širhal [-] , J. Schneider [-] (84. A. Kopet [-] )

ŽK: 79. J. Pravda , 81. J. Makoš , 91. T. Pravda - 19. V. Týnavský , 39. J. Schneider , 58. D. Širhal .
Hráči zápasu: M. Průcha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Němec Václav - DUNOVSKÝ Karel, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Rauscher
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak, body zůstanou doma pod Libínem. Ukážeme, že do kraje patříme a i po nevydařeném prvním kole v Táboře prostě vyhrajeme. Jiskra odjede bez bodů.

Tip: remíza

Prachatický celek chce zachránit soutěž, ale na úvod jara má velmi težký los. Po Táborské rezervě, která v minulém zápase proti Tatranu doma využilo i ligové hráče to byla krutá prohra Tatranu. Třeboň je silný soupeř a po boji domácí vydřou bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů