M. Sládek 26.
V. Vejvar 55.
R. Pouzar 63. (p.)
3:8
(1:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek pod novým trenérem vyloupil Rudolfov


Branky


26. M. Sládek , 55. V. Vejvar , 63. R. Pouzar (p.) - 4. J. Hoch , 11. M. Čapek , 16. D. Říský , 31. J. Hoch , 44. J. Říský , 48. J. Hoch , 58. L. Janák (vl.) , 80. J. Říský
15

Luboš Vašica doposud vedl jen kluby ze západních Čech a do Oseku přišel s jasným úkolem udržet krajský přebor. První zápas ale nečekal jeho svěřence nelehký úkol v Rudolfově. Ten totiž prohrál doma pouze jediné utkání s prvním Hradcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas snů pro hosty

A zápas začal pro hosty nejlepším možným způsobem! Už ve 4. minutě otevřel skóre kapitán Oseku Jan Hoch. Branka hosty nakopla a bylo jich plné hřiště. To přineslo další branky v síti domácích v 11. a 16. minutě, kdy se postupně trefili Matěj Čapek a David Říský. Rudolfov sice za deset minut snížil náskok zásluhou Sládka, ale to hosty pouze ještě více nabudilo a ve 31. minutě to bylo druhou brankou Hocha opět o tři branky. Tečku za prvním poločasem udělal ve 44. minutě Jakub Řiský.

Hattrick pro kapitána Hocha

Druhý poločas začal pro domácí stejně bídně, jako ten první, když se po třech minutách trefil opět Jan Hoch a ten tak zkompletoval hattrick. Poté přišla divoká osmiminutovka, během které nejprve v 55. minutě snížil na 2-6 domácí Vejvar. Tři minuty na to si, ke smůle domácích, vstřelil vlastní branku Janák a v 63. minutě opět domácí snížili, tentokrát zásluhou Pouzara z pokutového kopu. Poslední slovo ale měli v zápase hosté, když svoji druhou branku přidal Jakub Říský. Osek tak v prvním jarním kole vyloupil Rudolfov poměrem 8-3 a vykročil za záchranou krajské příslušnosti nejlepším možným způsobem.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , R. Pouzar [-] , V. Vejvar [-] (56. D. Boček [-] ) , R. Tyrpák [-] , M. Sládek [-] (88. L. Bláha [-] ) , D. Říha [-] (46. L. Janák [-] ) , J. Šindelář [-] , Š. Prokeš [-] , O. Hajný [-] , O. Tlamsa [-]

TJ Osek
T. Vlk [-] - M. Čapek [-] , M. Čapek [-] (60. J. Sigmund [-] ) , M. Šrámek [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (87. J. Zelenka [-] ) , L. Němeček [-] , M. Carda [-] , M. Krejčí [-]

ŽK: 33. R. Pouzar , 48. M. Sládek - 63. J. Říský .
Hráči zápasu: J. Hoch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vican Miroslav - CIGÁŇ Roman, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: výhra domácích

Osek se na podzim celkem trápil a naopak Rudolfov doma sbíral důležité body. Myslím si, že Rudolfov první zápas na jaře nepodcení a doma Osek porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích