Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olbramovicím derby vyšlo. Z Vrchotových Janovic si odváží vítězství


2

Divácky atraktivní derby slibovalo hodně. První tým tabulky zajížděl na hřiště soupeře, který se pohybuje spíše v jejím středu. Z mnoha gólů a emocí vyšel vítěz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start hostujícího týmu udal zápasu směr

Do utkání vstoupili hosté výborně a po dorážce a proměněném úniku Miroslava Štěpánka rychle vedli o dva góly. Dalším gólem po rohovém kopu zvýšil už na rozdíl 3 branek Daniel Brejla. Domácí se olbramovickým rychlým akcím bránili jen s největším vypětím. Branku hostů ohrozili jen jednou střelou po závaru po rohovém kopu. V závěru poločasu se hra trochu vyrovnala. Těsně před přestávkou snížil na 1:3 po pěkné individuální akci Filip Hlaváček.

Převaha Olbramovic ve hře o deseti

Začátek druhého poločasu se naopak povedl domácím, když skrytou střelou z dálky snížil David Adam na 2:3. Hned dvě minuty poté vyrovnal janovický Pavel Němec po dobře zahrané standartní situaci. Následovalo vyloučení Jiřího Košaře za zbytečné protesty a domácí hráli o jednoho hráče v poli navíc. Zhruba od 60. minuty i v deseti opět převzali kontrolu nad zápasem hostující Olbramvice a svého soupeře do výrazných šancí nepouštěly. Tým hrající v početní nevýhodě zatlačil domácí na jejich polovinu a začal si vytvářet šance. Jednu ze střel ještě vytáhl domácí brankář na tyč, pak už ale nestačil na hlavičku Pavla Drábka. V 90. minutě vítězství stále neporažených Olbramovic definitivně pečetil Štěpán Brejla. 


Ohlasy k zápasu



Olbramovice
Miroslav Kaprálek: "Hrálo se derby, které se muselo divákům líbit. První půlhodinu hry jsme zcela opanovali, když se nám dařily kombinační akce i přechod do útoku. Škoda, že jsme z toho nevytěžili ještě další góly. Zbytečnou nedůsledností jsme naopak nechali domácí před poločasem snížit. Do druhého poločasu jsme vstoupili nepochopitelně pasivně a domácí nás za to rychle potrestali. Situaci nám navíc zkomplikoval svojí nedesciplinovaností J. Košař, když se nechal zbytečně vyloučit za kritiku rozhodčího. Poté se hráči probudili a i v deseti jsme navázali na výkon z první půlhodiny zápasu, když jsme zbytek zápasu opanovali a zaslouženě jsme si odvezli všechny body. Za vůli po vítězství si zaslouží celý tým velkou pochvalu."



Sestavy


Vrch.Janovice
T. Vávra [-] - P. Němec [-] (83. P. Kocourek [-] ) , M. Havlín [-] , D. Čedík [-] (68. M. Prégr [-] ) , J. Dvořák [-] (68. P. Szekér [-] ) , T. Kubíček [-] , F. Hlaváček [-] , P. Dvořák [-] , D. Adam [-] (75. M. Střihavka [-] ) , R. Hrdlovič [-] , J. Trojan [-]

Olbramovice
D. Dvořák [-] - J. Kramný [-] (65. Š. Brejla [-] ) , J. Rosol [-] , P. Drábek [-] (90. P. Rudolský [-] ) , M. Štěpánek [-] (82. P. Horák [-] ) , J. Košař [-] , F. Mejdrech [-] , D. Brejla [-] (80. J. Janoušek [-] ) , M. Vácha [-] , M. Šípek [-] , P. Vyskočil [-]

ŽK: 65. T. Kubíček , 75. M. Havlín , 80. M. Střihavka - 52. D. Brejla , 53. J. Košař . ČK: 54. J. Košař .
Hráči zápasu: M. Štěpánek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: FILLIP Marek - NOVÁK Kryštof, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Rostislav Hašek
Tip experta: výhra hostů