Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 19:00

17.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olbramovice začali jarní část vítězně. K výhře v Přestavlkách jim stačily dva góly


3

Lídr tabulky chtěl navázat na skvělou podzimní část. Do Přestavlk, které byly poznamenány marodkou, si Olbramovice jely pro body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha lídra tabulky přinesla jeden gól

Domací tým byl velkou měrou ovlivněn absencemi, což zrovna proti lídrovi soutěže nebylo ideální. Výkop byl docela netradičně až v 19 hodin.  V úvodní pětačtyřicetiminutovce tlačili převážně hosté. Kompaktní obrana Přestavlk však bránila statečně a její soupeř se prosazoval jen těžko. Po téměř půlhodině hry se skóre měnilo poprvé. Výstavní trefou Petr Vyskočil zařídil Olbramovicím vedení. Hosté těžili ze zimní přípravy a své protiháče přehrávali. Jedním z největších faktorů byla rychlost hráčů obou týmů.

Změna obrazu hry ve druhé půli

Druhá půle nabídla na pohled poněkud vyrovnanější podívanou. Favorit zápasu si stále dokázal vypracovávat slibné příležitosti. Ve většině případů se nadále činila obrana domácích. Změnil to až v 69. minutě Miroslav Štěpánek křížnou střelou. Po akci z levé strany tak zvyšoval náskok na 0:2. Před vlastními fanoušky chtěl zapůsobit i druhý tým. Tomu se dařilo dostat se do gólovek až v závěru utkání. Snížení přišlo až v nastaveném čase, kdy se po zmatku před bránou hostů a vyražené střele prosadil z dorážky Miroslav Podhorský. Čas na další komplikaci už nebyl. Olbramovice tak o gól nad Přestavlkami vyhráli.



Ohlasy k zápasu


Sokol Přestavlky
Jaroslav Tauer: Olbramovice vyhráli zaslouženě. Byli rychlejší a nás ovlivnila marodka a absence důležitých hráčů. Musíme zlepšit útočnou fázi.

Olbramovice
Miroslav Kaprálek: Utkání se hrálo zcela v naší režii. V prvním poločase se nám nedařilo naši velkou převahu dovést k výrazným gólovým šancím. Do zaslouženého vedení jsme šli až po krásné střele Vyskočila. Ve druhém poločase jsme výrazně zlepšili finální fázi, ale bohužel zklamala nás koncovka, jinak by utkání skončilo výraznějším rozdílem. Proměňování šancí musíme rozhodně zlepšit. Na to, že šlo o první utkání po zimní přestávce, tak celkově jsem byl s naším výkonem spokojen.



Sestavy


Sokol Přestavlky
M. Šach [-] - M. Pohůnek [-] (13. J. Mareš [-] ) , J. Pantoflíček [-] , R. Kondáš [-] , L. Laboutka [-] , D. Chodora [-] , M. Kačírek [-] , J. Kroulík [-] , M. Podhorský [-] , P. Pantoflíček [-] , K. Vala [-]

Olbramovice
D. Dvořák [-] - J. Kramný [-] , J. Rosol [-] (40. K. Košař [-] ) , P. Drábek [-] (32. J. Janoušek [-] ) , Š. Brejla [-] , J. Košař [-] , F. Mejdrech [-] , M. Štěpánek [-] , M. Vácha [-] , M. Šípek [-] , P. Vyskočil [-]

Hráči zápasu: L. Laboutka - J. Košař .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šonský Vojtěch - KOSTINA Filip, VÖLFEL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jakub Horký
Tip experta: výhra hostů

Lídr tabulky by měl houževnaté Přestavlky přehrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích