5:1
(3:0)
56. M. Dlouhý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec dal Vykáni bůra


Branky


11. P. Šoufek , 13. T. Nýč , 32. M. Chudoba , 63. M. Jizba , 68. M. Jizba - 56. M. Dlouhý (p.)
11

Domácí trenér Městce Králové dává v posledních utkáních příležitost hráčům dorosteneckého věku. Teď po dvou prohrách v řadě dokázal Městec vyhrát proti Vykáni. Hostům z Vykáně se na jaře nedaří a prohráli třetí zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první polovině

Domácí tým začal dobře a ujal se vedení v zápase. V 11' se trefil Šoufek a poslal svůj tým do vedení 1:0! Pro hosty bylo ještě hůře, když ve 13' zvyšoval Nýč na 2:0! Hosté si vypracovali několik slibných příležitostí, aby dokázali se zápasem něco udělat, ale trápila je koncovka. Ve 32' se prosadil mladíček v domácím dresu Chudoba a zvýšil na poločasových 3:0!

Městec povolil a přitáhnul

Hostům ve druhém poločase svitla naděje. V 56' proměnil pokutový kop zkušený kapitán Dlouhý a snížil na 3:1! Vykáň měla šance na snížení rozdílu o jednu branku, ale své šance využít opět nedokázali a následoval trest. V 63' přidal klid na kopačky domácích Jizba, když poslal míč podél brankáře Lásky 4:1! V 68' utekl obraně znovu Jizba, udělal kličku brankáři a střelou do prázdné brány uzavřel na konečných 5:1!



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Trpký, divný, nevím jak hodnocení uchopit?! Kluci mi v kabině říkali, že poprvé v kariéře zažili, že trener nebyl na konci zápasu spokojen, když se vyhrálo 5:1. Zápas jsme dobře začali, drželi jsme se toho, co jsme si řekli, ale do stavu 2:0, pak bída. Udělali jsme pár chyb v rozehrávce a soupeř se dostal do hry. Půlka 3:0, ale spokojenost 50/50. Druhá půle taky divoká. Hned penalta na 3:1 a trochu jsme se obávali. Uklidnila nás branka na 4:1 a 5:1. Výsledek super, hra horší než minulý týden. Soupeř kvalitní, hodně kvalitní, ale asi řeší vnitřní problémy?! Do hry jsme zapojili na delší dobu dva odchovance (15 let)! Jejich výkony byly fantastický. Oba makali, dřeli, technicky okouzlili a já zas a znovu chválím mládežnické trenéry v Městci Králové! Děkujeme!

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Poslední kola nás kromě obranné činnosti trápí i proměňování šancí. Dnešní zápas už po několikáté nezačal pro nás dobře. Zase po 15 minutách 2:0 z pohledu domácích. Je třeba přiznat, že jsme měli šance na vyrovnání, ale nedaří se v koncovce. Naopak domácí Městec byl při chuti a do poločasu přidal ještě jednu branku. Po změně stran nám svitla malá naděje po proměněné penaltě, ale ani to domácí nerozhodilo a když jsme nevyužili šanci na 3:2, tak přišel další trest na 4:1 a bylo po zápase, hra byla od stavu 2:0 otevřena. Domácím se ještě jednou podařilo frnknout a využít brejkové situace na konečných 5:1.



Sestavy


Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - T. Nýč [-] (68. P. Havránek [-] ) , P. Šoufek [-] , J. Sochor [-] , T. Vobořil [-] , M. Chudoba [-] (61. M. Jizba [-] ) , A. Němec [-] (46. T. Kopecký [-] ) , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , J. Šmidrkal [-] , R. Tyl [-]

FK Čechie Vykáň
J. Láska [-] - M. Dlouhý [-] , F. Novotný [-] , P. Folprecht [-] , T. Huráb [-] , D. Kramář [-] (69. D. Kramář [-] ) , T. Ratner [-] , J. Kočí [-] , M. Kočí [-] , R. Hanzlík [-] , O. Bejbl [-]

ŽK: 40. M. Kočí , 44. J. Kočí , 66. F. Novotný , 72. P. Folprecht .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Šebela Jiří - TVAROH Petr, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 6. 2023 15:17
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.582386977215653&type=3
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Müller
Tip experta: výhra domácích

V zápase sousedů v tabulce více věřím domácím. 2:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích