V. Dittrich 61. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milovice po pěti porážkách vyhrály v Plaňanech


Branky


10

Plaňany měli dvě výhry v řadě. Milovice prohrály pět utkání za sebou. Milovice přijely do Plaňan se snahou stáhnout bodovou ztrátu a to se jim povedlo. Souboj ze spodních pater tabulky vyzněl lépe pro hostující tým.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle

V prvním poločase se oba celky soustředily hlavně na to, aby neudělaly chybu a hrálo se bez větších brankových příležitostí. První chybu v utkání udělal domácí tým, když přihrávku brankáři dokázal vystihnout L. Müller a chybu domácích potrestal 0:1! V ne příliš zábavném prvním poločase toho diváci více neviděli a tak do kabin odcházel spokojenější hostující tým.

Záživnější druhý poločas

Druhý poločas už nabídnul šance i branky. V 58' se podruhé v utkání prosadil L. Müller a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení 0:2! Domácí se mohli radovat už o tři minuty později, když unikajícího Nedvědila zastavil hostující obránce nedovoleným zákrokem a nařízenou penaltu proměnil Dittrich 1:2! V posledních dvaceti minutách hrál domácí tým na velké riziko a dokázal si vypracovat několik slibných příležitostí. Největší šanci neproměnili v 80', když se jeden z hráčů objevil úplně sám před brankářem Kopeckým, ale branka z toho nebyla. Hosté spoléhali pouze na rychlé protiútoky a jeden se jim povedl v 90', když gólovou pojistku přidal střídající Štěpánek 1:3!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Další důležitý zápas jsme nezvládli, když v naší hře nebylo nic z minulých dvou zápasů ve kterých jsme bodovali. A pokud si hráči neuvědomí, že nám body sami do tabulky nespadnou, tak s bodováním v dalších zápasech budeme mít problémy. V dnešním zápase jsme si především za první poločas nezasloužili vyhrát.

AFK Milovice
Petr Kovařík (vedoucí): Tři body jsme si v zápase zasloužili. Klukům bych chtěl moc poděkovat za skvělou práci na hřišti a že jako parta držíme spolu.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - M. Starov [-] , K. Hanzálek [-] (68. M. Čech [-] ) , J. Klucska [-] , J. Nedvědil [-] , T. Freund [-] , D. Žemba [-] (4. Y. Nevdashov [-] ) , D. Konůpek [-] , K. Rýva [-] , V. Dittrich [-] , O. Shpuryk [-]

AFK Milovice
A. Kopecký [-] - T. Matějka [-] , J. Drahorád [-] (39. J. Grus [-] ) , J. Krátký [-] , L. Müller [-] , P. Klička [-] , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] (91. J. Šimek [-] ) , O. Drahorád [-] , P. Müller [-] (68. J. Štěpánek [-] )

ŽK: 93. M. Starov - 35. J. Beneš , 48. M. Dlouhý , 80. L. Müller , 81. J. Grus , 96. A. Kopecký .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PETÝREK Václav, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Karel Weinlich
Tip experta: výhra domácích

Milovice nevyhráli pět zápasů v řadě a nemyslím si, že by to měli zvládnout proti soupeři, který je teď na vlně a navíc hraje doma. 3:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích