6:1
(3:1)
39. M. Dlouhý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany rozstřílely Vykáň


Branky


24. D. Žemba , 27. J. Nedvědil (p.) , 32. J. Nedvědil , 64. O. Shpuryk , 72. K. Rýva , 88. D. Žemba - 39. M. Dlouhý (p.)
10

Domácí Sokol získal na jaře pouhé 4 body a nutně potřeboval získat další. Přijel podzimní mistr z Vykáně. Vykáni se na jaře vůbec nedaří. Nezískala na jaře ještě ani bod a propadá se tabulkou. Plaňany svému soupeři nasázely šest branek a odpoutaly se tak od Milovic, které prohrály v Bílém Podolí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v rozmezí 8 minut

První poločas byl bohatý na góly. Ačkoliv utkání nemělo příliš vysoké tempo, tak si díky brankám diváci přišli na své. Pro domácí to ovšem nezačalo moc šťastně, protože už v 5' musel jít ze hřiště kvůli problému se svalem Dittrich. V první šanci se ocitl Motrunich po kombinaci s Rývou, ale branku Blažka minul. Na druhé straně zahrozili hosté střelou ze střední vzdálenosti, ale brankář Arnold si bez problémů poradil. Ve 24' se domácí dostali do vedení, když výborně hrající Motrunich předložil míč Žembovi, který se nemýlil 1:0! Ve 27' předvedl sólo Motrunich a v pokutovém území ho podrazil Blažek. Rozhodčí nařídil pokutový kop, který Nedvědil poslal do levého horního rohu 2:0! Ve 32' završil povedených 8 minut Plaňan opět Nedvědil a zvyšoval už na 3:0! Pro hosty to začalo vypadat lépe ve 39', když si vzal na starost pokutový kop Dlouhý a i přes to, že si Arnold na míč sáhnul, tak skončil v síti 3:1! V závěru první půle ještě spálil dvě velké šance Plaňanský Rýva, ale i tak šli domácí do kabin s komfortním náskokem.

Plaňany nepolevily a přidaly další 3 branky

Druhý poločas by se dal nazvat festivalem neproměněných šancí domácích. V šancích buď nedokázali trefit branku Vykáně nebo si vylámali zuby na gólmanu Blažkovi. V 62' uviděl červenou kartu hostující Folprecht za surový faul bez míče na domácího Motrunicha a oslabil svůj tým. V 64' po krásné akci středem dostal míč Shpuryk a svou šanci využil 4:1! V 72' Rýva krásnou střelou pod břevno zvyšoval už na 5:1! V 88' se podruhé v utkání prosadil Žemba a udělal tak tečku za utkáním, které skončilo 6:1!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Pro nás veledůležitý zápas ve kterém jsme potřebovali všechny tři body. To se proti zkušenému soupeři podařilo a proto jsme spokojeni. I v tomto zápase jsme zahodili řadu dalších šancí, tentokrát to na tři body stačilo. Zkušený soupeř se naštěstí brankově do zápasu nedostal a asi nám pomohlo, že se hosté nenachází v podzimní formě.

FK Čechie Vykáň
Martin Dlouhý (hráč): Zápas byl od počátku v režii domácích a výsledek mohl být pro nás daleko horší, kdyby kluci z Plaňan využili veškeré své šance.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - K. Hanzálek [-] , V. Dittrich [-] (5. P. Málek [-] ) , J. Klucska [-] (59. M. Starov [-] ) , J. Nedvědil [-] (52. M. Čech [-] ) , A. Motrunich [-] , D. Žemba [-] , D. Konůpek [-] , K. Rýva [-] (75. F. Trnka [-] ) , T. Freund [-] , O. Shpuryk [-] (75. M. Jambor [-] )

FK Čechie Vykáň
M. Šulc [-] - J. Kočí [-] , D. Kramář [-] , J. Láska [-] (55. D. Kramář [-] ) , R. Hanzlík [-] , M. Dlouhý [-] , M. Kočí [-] , P. Folprecht [-] , T. Ratner [-] , T. Huráb [-] , O. Bejbl [-]

ŽK: 82. D. Žemba , 87. P. Málek . ČK: 62. P. Folprecht .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pudil Václav - PIPEK Šimon, CHALUPA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Ondřej Puk
Tip experta: výhra domácích

Plaňany budou chtít doma všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích