Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyšlo lépe domácím Pečkám


9

Derby mezi Pečky a Plaňany zvládl lépe domácí tým. V těchto podmínkách na velmi dobře připraveném hřišti mohlo 300 přihlížejících diváků vidět ofenzivní podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Peček

Od první minuty se hrál ofenzivní fotbal z obou stran. Zápas od první minuty vypadal tak, že kdo dá více branek, tak vyhraje. 300 přihlížejících diváků mělo určitě o zábavu postaráno. Domácí se dostali do vedení, když se prosadil v 17' Brunclík 1:0! Hosté daly domácím hodně prostoru a domácí toho dokázali využít ve 29', kdy se trefil znovu Brunclík a bylo to 2:0! Ještě před koncem prvního poločasu dokázal po špatném autu domácích ve 42' korigovat Motrunich a skóre bylo 2:1!

Na druhou branku Motrunicha zareagoval Brunclík hattrickem

Domácí tým byl ve druhé půli pasivní a hosté toho dokázaly využít. V 53' se prosadil opět Motrunich a vyrovnal na 2:2! Moc dlouho to netrvalo a domácí si vzali vedení zpět na svojí stranu. V 58' završil zkušený Brunclík hattrick a poslal svůj tým do vedení 3:2! Domácí přidali pojistku v 72', když se dokázal prosadit Sova a posunul svůj tým do vedení 4:2! V 75' uviděl po druhé žluté kartě kartu červenou hostující Klucska a všechno hrálo do not domácím. Domácí si ovšem až do závěrečného hvizdu nemohli být jistí vítězstvím. V 84' se krásně z volného přímého kopu prosadil Dittrich, který potvrdil, jak důležitým hráčem pro svůj tým je 4:3! Utkání se už za tohoto stavu dohrálo a domácí Pečky se mohou radovat ze zisku tří bodů v derby s Plaňany.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): Získali jsme důležité tři body do tabulky a počítáme zisk proti soupeři, o kterém myslím, že má určitě kvalitu na vyšší umístění v tabulce. Závěrem chci poděkovat za férovost zápasu, bez nějakých zákeřností. Rozhodčí zvládli duel velice dobře.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Domácím vystřílel tři body exligový rozdílový hráč Brunclík. U nás je činnost na které musíme zapracovat, i tak jsem přesvědčený, že jsme byli domácím důstojným a nepříjemným soupeřem a určitě jsme nebyli daleko od toho odvézt si bod za remízu.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - Š. Vrba [-] (87. D. Zborník [-] ) , T. Křivský [-] , M. Müller [-] (87. T. Švára [-] ) , P. Sova [-] , D. Brunclík [-] , J. Zajíc [-] , K. Pikner [-] , T. Havelka [-] , J. Pikner [-] , T. Holub [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - J. Nedvědil [-] , A. Motrunich [-] , D. Žemba [-] , J. Klucska [-] , D. Konůpek [-] , K. Rýva [-] , T. Freund [-] (73. M. Čech [-] ) , V. Dittrich [-] (93. M. Jambor [-] ) , O. Shpuryk [-] (73. K. Hanzálek [-] ) , Y. Nevdashov [-]

ŽK: 71. P. Sova , 95. D. Brunclík - 44. J. Klucska , 63. T. Freund . ČK: 75. J. Klucska .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Vaňousek Patrik - VLK Miroslav, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Petr
Tip experta: remíza

Těžký zápas pro oba, těžko tipovat, takže dám remízu.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza