8:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2023 18:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň se doma rozstřílela, osmičkou deklasovala Mšec


Branky


17. M. Zíka , 33. . De , 41. R. Kapek (vl.) , 43. M. Hlaváček , 55. A. Němec , 81. S. Gritsu , 83. D. Šmerda , 86. D. Šmerda
3

Domácí z Hostouně na hřišti absolutně dominovali a nasázeli hostující Mšeci osm branek. Hostouň se tak vytáhla na sedmé místo v tabulce, naopak Mšec se nadále aktuálně nachází na příčce desáté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance už od prvních minut

Už od začátku utkání se Hostouň jevila jako celek, který si jde pro výhru mnohem více, než jeho soupeř, kterým dnes byla Mšec. Domácí dobře kombinovali, dostávali se do hry výrazně více než druhý celek a v podstatě to byli jen oni, kteří byli na balónu. Zaslouženě se tak dostali do vedení. V 17. minutě nejdříve zakombinovali střední záložnící, pak nechali míč hrotovému útočníkovi a ten svou přihrávkou našel na kraji zálohy Zíku, který zkušeně z první podstřelil gólmana Pekla - 1:0

 

Pak, po menší pauze, se s góly roztrhl pytel. Nejdříve se ve 33. minutě dostal k balónu Siqueira a zakončil s přehledem - 2:0. O 8 minut později přišla smrtelná dvouminutovka pro hosty, když se domácí dvakrát trefili zásluhou vlastní branky Kapka (3:0) a následně povedeným pokusem Hlaváčka - 4:0. První půle tak chvíli po čtvrtém skončila a domácí měli zápas v podstatě již vyhraný.

Dokonání deklasace

Druhá půle začala podobně, jako ta první. Domácí drželi míč, nahrávky se jim dařili a jejich celkový herní projev byl více než dobrý. Odměna přišla v 55. minutě, když se za Hostouň prosadil Němec a poslal domácí do pětibrankového vedení - 5:0. Po tomto gólu se ale dlouho nic nedělo. Domácí celek byl, poměrně zřejmě, mnohem lepší a hra tak byla jednoznačná. Další branky ale přecejen přišly až v úplném závěru utkání.

 

V 81. minutě se k míči probojoval Gritsu a zakončil dokonale - 6:0. Hned o 2 minuty později přidal první zásah (7:0Šmerda a hned o další dvouminutkovku později se prosadil tento stejný kanonýr podruhé a domácí vedli už o 8 branek - 8:0. Utkání tímto výsledkem také skončilo a Mšec si z něj musí vzít jasnou zpětnou vazbu - takhle to nepůjde.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Matěj Zíka(hráč): Už před zápasem jsme věděli, že když budeme plnit pokyny trenéra, tak utkání zvládneme. Od začátku jsme ovládali celou herní plochu a bylo tak pro všechny jasné, kdo si přijel pro výhru. Hosté si vypracovali maximálně dvě šance a nám se střelecky opravdu dařilo. Mohli jsme paradoxně proměnit mnohem více šancí.




Sestavy


Sokol Hostouň B
D. Tetour [-] - M. Hlava [-] , S. Sihnaievskyi [-] (54. M. Hlavsa [-] ) , A. Němec [-] , M. Dědeček [-] - M. Hlaváček [-] (59. Š. Potužník [-] ) , . Pavi [-] (58. J. Lejsek [-] ) , . De [-] (57. S. Gritsu [-] ) , T. Matějíček [-] , M. Zíka [-] (54. J. Svoboda [-] ) - D. Šmerda [-] -

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Peklo [-] - J. Kučera [-] , F. Cába [-] (68. F. Libecajt [-] ) , R. Soukup [-] , J. Kapek [-] (26. J. Jurgovski [-] ) , T. Janoušek [-] , J. Říčka [-] (46. T. Trýb [-] ) , F. Skoupý [-] , P. Neužil [-] , R. Kapek [-] , L. Skoupý [-] (85. M. Burger [-] )

ŽK: 88. L. Petrus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STEJSKAL Miloš - ZUSKIN Petr, REMENEC Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích