3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2023 18:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran doma dokázal zaskočit favority z Braškova


Branky


4

Tatran Rakovník se v tomto kole postaral od další senzaci. Proti favorizovanému Braškovu vstřelili tři branky a přiblížili se tíženému držení v soutěži. Braškov naopak ztratil, ale stále se drží na třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší vstup hostí

Domácí Tatran v pátek na svém hřišti přivítal třetí Braškov. Ten do zápasu vstoupil lépe, když si v prvních minutách vypracoval nejméně tři šance a domácí Tatran tak vždy musel zachraňovat brankář Beneš, který si se všemi příležitostmi hostí dokázal poradit, ať už šlo o střely zblízka nebo rány z větší vzdálenosti. Zápas byl ze začátku hodně jednozačný a tak se očekávalo, že přijde první branka brzo.

 

Domácí ale dlouho udolávali. Když už to vážně vypadalo, že první poločas skončí remízou, dostali se hosté z Braškova konečně do vedení. Paradoxně to nebylo díky dobré akci nebo hezké individualitě hostujícího celku, ale kvůli chybě domácích. Ti se míče zbavili až moc laxně a Stibor se pak dostal do přílěžitosti, kterou nepohrdl - 0:1. První poločas tak skončil těsným vedením Braškova a oba celky šly do šaten s tím, že o všem může rozhodnout druhá půle. 

Obrat domácích a marná snaha hostů

Do druhé půle vstoupili lépe domácí z Rakovníka. Dostávali se do šancí a snažili se jednu z nich přetavit v branku, což se jim ze začátku nedařilo. Po deseti minutách druhého dějství se ale Tatranu povedlo srovnat. Ke střele se totiž dostal Špimr a svou šanci proměnil - 1:1. Domácí i nadále tlačili soupeře a dostávali se do šancí. Oproti tomu hosté se zatáhli a neměli ze hry téměř nic, což nikdo neočekával.

 

V 70. minutě se k míči probojoval Alexij a jeho střela byla bezchybná - 2:1. Tím hitparáda domácích ještě nekončila, když svůj druhý zásah v zápase přidal v 76. minutě opět Špimr a poslal tak domácí do dvoubrankového vedení - 3:1. Hosté do konce zápasu už jen dokázali skóre upravit na konečných 3:2 po zásahu Brodskýho. Z utkání si tak všechny body odnesl Tatran.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Václav Eck(trenér): Po zlepšeném výkonu v druhém poločase jsme zaslouženě získali tři body. Do utkání vstoupili lépe hosté, ale my jsme měli po celý zápas lepší finální fázi a koncovku. Nakonec se nám tedy povedlo utkání otočit a zvítězit.




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - A. Zaspal [-] , M. Těšínský [-] , Z. Špimr [-] , J. Beneš [-] , M. Alexij [-] , M. Lev [-] , P. Košťál [-] , L. Fidler [-] , J. Kučera [-] , J. Husák [-]

SK Braškov
J. Ecler [-] - T. Nejedlý [-] , P. Urban [-] , P. Přichystal [-] , M. Stibor [-] - J. Korpa [-] , J. Brodský [-] , M. Bach [-] , V. Litvinov [-] , J. Šebesta [-] , T. Repaský [-] -

ŽK: 82. M. Lev , 88. J. Kučera , 90. A. Beneš - 26. J. Šebesta , 59. T. Nejedlý , 59. M. Stibor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Divílek Peter - ŠPICL David, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů