Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švermov po dominantním výkonu nadělil Vranýmu šest branek


Branky


4

Švermov na svém hřišti tentokrát přivítal Vraný, které v zápase inkasovalo šestkrát. Hattrick vstřelil domácí kapitán Vydra a z poměrně očekávaného duelu se nakonec vyvrbila jasná záležitost obohacená devíti brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán správným tahounem

Od zápasu se čekal vyrovnaný střet a herné tomu tak ze začátku také bylo. Oba celky hráli již od prvních minut aktivní a svižný fotbal, což vedlo k mnoha pohledným akcím. A hned z toho byla první branka. Po odraženém balónu se ke střele dostal hostující Volf a se štěstím zakončil pod břevno - 0:1. Hra byla i po úvodní brance velmi rychlá a domácí dokázali brzy srovnat. V 6. minutě se k míči dostal Végh, který ještě předložil Vydrovi a ten uklidil míč k pravé tyči - 1:1. Po srovnání se do tlaku dostal domácí Švermov. V 15. minutě se Vydra prosadil podruhé. Vysloužil se ho pokusil najít centrem, který brankář pouze proběhl a tak se kápo Švermova ocitl sám před prázdnou brankou a chladnokrevně zakončil - 2:1. Tím hitparáda domácích nekončila. V 17. minutě se prosadil také Vysloužil. Ten vyslal jedovku na branku hostí a brankář Izera nedokázal míč udržet mimo branku - 3:1.

 

Hosté však dokázali reagovat. Volf se opět ocitl ve správný čas na správném místě a upravil skóre na 3:2. Domácí si ale své dvougólové vedení dokázali vzít zpět, když se ještě jednou prosadil velitel domácích. Vysloužil podržel míč na vápně, předložil ho Vydrovi na levačku a ten zkušeně zavěsil k lévé tyči - 4:2. Mladíček Marek si  následně naběhl za obranu, dostal krásný dalekonosný pas a tváří v tvář gólmanovi se nemýlil - 5:2. Tak také první poločas skončil a do šaten se tedy šlo za stavu, který byl výrazně příznivější pro domácí Švermov.

Snaha hostí k obratu nevedla

Druhý poločas přinesl více soubojů, než ten úvodní, ale zato podstatně méně gólů. Jediné branky padly hned zkraje poločasu. V 51. minutě se uvolnil Kotouček, odcentroval a ve vápně našel připraveného Steinbacha, který se nemýlil - 6:2. Domácí drželi míč, nahrávky se jim dařili a jejich celkový herní projev byl více než dobrý. I hosté se ale dostávali do hry a v jednu chvíli to byli oni, kteří dirigovali tempo hry. Také za to byli náležitě odměněni gólem. V 62. minutě se do střeleckého zápisu podíval také Jeřábek, když jeho střela dokonale našla vnitřní síť domácí branky - 6:3

 

Zápas se pak už jen dohrával. Oba týmy předvedli dobrý výkon, ale domácí ho předvedli opravdu excelentní a jejich produktivita jim zajistila tři body do tabulky. Aktuálně se tak nacházi pouze bod za Hostouní a stále mají o co hrát. Naopak Vraný v tuto chvíli nachází na páté pozici a šlape na paty Hředlím. V tomto zápase ale body nezískalo, jelikož žádná branka již nepadla.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Švermov
Tomáš Vydra(hráč): Zápas se nám povedl. Jsem rád, že se dařilo útoku a vstřelil tolik branek. Čekali jsme větší tlak od čtvrtého nejlepšího týmu I.B třídy, ale před zápasem jsem klukům říkal, ze jsme lepší a výsledek to jen potvrdil. Jedeme dál a poslední dva zápasy chceme mít na naší straně. Na Mšec se těšíme.




Sestavy


TJ Baník Švermov
Š. Štochl [-] - P. Černý [-] , J. Novák [-] , P. Doubek [-] , K. Dušek [-] - M. Kotouček [-] (80. O. Frühauf [-] ) , T. Vysloužil [-] (60. V. Cipl [-] ) , D. Végh [-] (60. A. Zíma [-] ) , T. Marek [-] , T. Vydra [-] (83. Š. Neuman [-] ) , V. Steinbach [-] (74. J. Polák [-] ) -

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - L. Košťák [-] , T. Tajč [-] (69. M. Hrůnek [-] ) , K. Kejval [-] (87. D. Krampera [-] ) , M. Klár [-] , T. Kostovčík [-] , Z. Růžička [-] , J. Jeřábek [-] , T. Kubík [-] , M. Jaráb [-] , L. Volf [-]

ŽK: 61. J. Novák - 80. J. Jeřábek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jarolímek Roman - JAROLÍMEK Miloš, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza