Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov opět zvítězil, tentokrát vyloupil Mšec


4

Mšec v neděli nedokázala získat body proti Zavidovu, který si po výhře připsal další tři body do tabulky. Dva góly vstřelil v rozmezí sedmi minut Žďánský. Zavidov rozhodl již v první polovině a Mšec se tak propadla na 9. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktika míčů za obranu

V prvním setkání těchto dvou celků na podzim udělil sudí dvě červené karty, takže se od nedělního zápasu čekalo stejné nebo alespoň podobné napětí. Hra začala velmi vyrovnaným způsobem. Domácí sice více drželi balón a kombinovali, ale do šancí se paradoxně dostávali především hosté ze Zavidova. Ti měli svou sílu skrytou v rychlých útočnících, kteří obranu domácí Mšeci hodně zlobili. K první velké šanci se dostal zavidovský Jelínek, který si naběhl za obranu a dostal dokonalou přihrávku. Míč si však ještě zpracovával a nestřílel hned z první, což akci hodně zbrzdilo a svou střelou následně pouze nastřelil brankáře domácích. Poté se do své první šance dostal Žďánský, který byl ale také při svém průniku vychytán Doubravou.

 

Posléze se však Žďánskému skórovat povedlo. Vitner ho poslal do samostatného úniku a kanonýr Zavidova se tak nemýlil - 0:1. Hned o chvíli později se k přímému kopu postavil J. Kapek, který mohl Mšec dostat zpět do hry, ale jeho pokus i s pomocí tyče za svá záda nepropustil Kukla v brance hostí. O pár okamžiků později se do šance dostal opět Žďánský, který se ani podruhé nemýlil. Krupička ho vyslal do dalšího samostatného nájezdu a střelec se trefil přesně mezi nohy brankáře domácích - 0:2. Domácí se snažili reagovat a jejich hra se postupně zlepšovala. Ve 39. minutě se do šance dostal domácí J. Kapek, kterého opět vychytal skvělý Kukla v brance. První půle tak skončila příznivěji pro hosty.

Pojištění výhry hostí

Do druhé poloviny vstoupili lépe domácí a vytvářeli si šance. Snížit se jim však povedlo až v 62. minutě. Domácí Janoušek z pozice stopera vyvezl míč na útočnou polovinu a krásnou kolmicí našel Jurgovskiho, který se zblízka nemýlil - 1:2. Domácím naděje vydržely jen pár minut. Žďánský byl vysunut Krupičkou a opět pelášil sám na branku domácích, ale ostrým faulem ho zastavil Cába. Nemohlo následovat nic jiného než červená karta a domácí hráč tak mířil na lavičku. Oslabení domácí se sice dál snažili srovnat, ale hosté se díky této situaci opět ujali otěží zápasu. Kombinovali a dostávali se do šancí, které však nedokázali proměnovat.

 

Jistota tak pro hosty přišla až v 83. minutě, když se po rohovém kopu Žďánského prosadil hlavou Krupička - 1:3 pro hosty. Zápas se následně pouze dohrával a ničeho zajímavého jsme již svědky nebyi. Domácí se dále marně snažili skóre alespoň zmírnit, ale nedařilo se jim opravdu nic. Hosté si tak výhru udrželi a připsali si další tři důležité body do tabulky.

 

Fotogalerie od Davida Svobody, jehož tvorba je dostupná také zde.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Aleš Kraus(hráč): "Konečně si z venkovního zápasu vezeme všechny tři body. Musím pochválit výkon všech hráčů. Kdybychom takto hráli každý zápas, vypadala by naše venkovní bilance značně lépe. Doufám, že nás tento zápas nabudí a naše hra se do následujících utkání zlepší."



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - F. Cába [-] , J. Jurgovski [-] , J. Kapek [-] (39. T. Trýb [-] ) , T. Janoušek [-] , M. Burger [-] , J. Říčka [-] , F. Skoupý [-] , P. Neužil [-] , R. Kapek [-] , L. Skoupý [-]

FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - D. Žďánský [-] , M. Krupička [-] , L. Kapoun [-] , P. Hornof [-] , J. Jelínek [-] , J. Křivohlavý [-] , P. Šíma [-] (39. M. Krejčí [-] ) , P. Vitner [-] , O. Neveďal [-] (88. M. Havel [-] ) , J. Vydra [-]

ŽK: 53. T. Janoušek - 46. J. Vydra . ČK: 68. F. Cába .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Tichý Lukáš - POMYKÁČEK Roman, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Miroslav Trešl
Tip experta: výhra domácích

Mšec se na jaře postupně zlepšuje a nad Zavidovem těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích